Ovülasyon testlerim neden hep koyu?

Daha olmamış görünüyor, ama bugün yada yarın çatlıcak gibi hayırlısı inşallah

Amin canım benim bugün dünki kadar koyu çıkmadı çatlamış olabilir çok yardımcı oldun Allah razı olsun beklemekten başka yapacak bişey kalmadı şuan :)
Ne yaptım ki kuzum inşallah kavuştursun rabbim Çatlamıştır bugünü de değerlendir sonra beklemeye geç kuzum inşallah rabbim hayırlsıyla nasip etsin

İlgilendin o kadar yardımcı oldun daha ne olsun inşallah amin :)
Ne demek kuzum benim inşallah dilediğin gibi olur her gün avakado ve muz ye olur mu
14 gün sonra çift çizgiyi görmeyi nasip etsin rabbim etiketle beni de olur mu olmazsa ise demekki zamanı değil gelecek ay güzelce değerlendirirsin

İnşallah bebeğim olumlu olumsuz yazıcam mutlaka yemeye dikkat ederim :) yumurtlamadan beri geçmeyen bir göğüs ağrım var 2 ay önce olmuştu erken regl olmuştum umarım bu kez farklı sebeptendir :) aynen öyle olmazsa artık denemeye devam hayırlısı

aynen canım.. bol bol dua, Avakado ve muz gerisi Allah ne zaman nasip ederse inşallah olucak kuzum kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…