- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekanesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 16 dağılmış ama koyu gibi gelsi bana bugünde koyuluk var değerlendir eş geçme ama yapmayada devam et hayırlısı olsun inşallah senin içinSAT 29 MART
Kızlar adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım. Adetim maalesef düzensiz. Genelde döngüm 30 gün.
Testin markası laboquick.
Yorumlar mısınız?
Teşekkürler![]()
Adet olana kadar devam edeceğim canım. Teşekkür ederimCanım 16 dağılmış ama koyu gibi gelsi bana bugünde koyuluk var değerlendir eş geçme ama yapmayada devam et hayırlısı olsun inşallah senin için![]()
Rica ederim canım inşallah nasip olur hepimizeAdet olana kadar devam edeceğim canım. Teşekkür ederim![]()
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRica ederim canım inşallah nasip olur hepimize![]()
Canım bence yumurtlama. Daha iyi bilen arkadaşlar yorum yapar umarım.Merhaba kızlar aynı markadan ben de bu Ay test yaptım ilk defa, en koyu dün böyle çıktı sizce yumurtlama pik yapmış mi ?
17.gün başka bi tane daha yapsaydınız sanki test bozul gibi orda pike yakın duruyor ama hiç birinde pik gözükmüyor henüz devam edin siz yineSAT 29 MART
Kızlar adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım. Adetim maalesef düzensiz. Genelde döngüm 30 gün.
Testin markası laboquick.
Yorumlar mısınız?
Teşekkürler![]()
Tamam canım teşekkür ederimCanım bende aynı markayı kullanıyorum . Yumurtlama yarın bence bugün değerlendir kesinlikle yarın tekrar test yap
Yarın daha koyu olacaktır t çizgisi
Yapmadım tekrar. Sende yok diyorsun. Kafam karıştı iyice.17.gün başka bi tane daha yapsaydınız sanki test bozul gibi orda pike yakın duruyor ama hiç birinde pik gözükmüyor henüz devam edin siz yine
İnşallah canım. Son adet tarihin nedir?Benimde bugün böyle yakın da sanırım![]()
canm yarın pik olur gıbı duruyo sen degerlendır yınede bu gunu yarın bıdaha yapBenimde bugün böyle yakın da sanırım![]()
evet canm yarın pik olcakmıs gibi hakkında hayırlısı bebegıimDün akşam değerlendirdik canım bugünde değerlendiririztest yarın bakalım ne gösterecek.
Geçen ay adetimin 20.günü yumurtladım
Bugün 19.günü yarın 20.gün bakalım yarın ne çıkacak sonucum![]()