- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
Bugünden başla sen canımKozlar bende ilk defa bu ay ovulasyon tari yapıcam adetim bugun bitti bugunden mı test yapmam gerekıo yarınmı baslım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden başla sen canımKozlar bende ilk defa bu ay ovulasyon tari yapıcam adetim bugun bitti bugunden mı test yapmam gerekıo yarınmı baslım
Bencede git canm duzensizlik canina tak ediyor insaninAma biliyorsun benim çok geç oluyor ya adet düzenim yok soğan suyu işe yararsa yarar ama ben 4 gün sonra falan yine yumurtlama göremezsem ilaç içicem ve doktora gidicem adetimde hemen, sıkıldım artık böyle uğraşmaktan
Öyle bıraksan 4 5 ay olmam heralde menapoza mı girdim naptım tövbe ya öfffBencede git canm duzensizlik canina tak ediyor insanin
Canm yok ya pko kimilerinde yapiyo boyle maalesefÖyle bıraksan 4 5 ay olmam heralde menapoza mı girdim naptım tövbe ya öfff
Adetin baslangicindan say 8. Gunu basla bence canm sabah aksam iki kere ayni saattlerde hergunAdetimle birtlikte 26 gınde bi ama bazen bir iki gün oynuyo internetten aldım 18 adet ovulasyon testi
Catlamis canm idrarda 12gun sonra erken gebelik testinde cikabilirKızlar bu ay ilk defa bu kadar .net Gördüm yumurtlamayı . Yumurta çatlamış dimi . Çatladık dan kaç günsonra idrarda çıkar gebelik
Canım nasılsıınnn bebişin nasıl büyüyor mu merak ettim seni aklıma geldinCanımm cuma günü gideceğiz inşAllah
Aayy maşallahh cinsiyeti belli oldu mu kuzum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah canım benim büyümüş kuzucukAh canımmm ne tatlısın. Evet 14. Haftamda çok şükür. Sağlıkla ilerliyoruz umarım daim olur. Sende durumlar nasıl? Var mı gelişme![]()
Hadi bakalım hayırlısı inşallah canımHenüz belli değil ama ay sonu belli olacak inşAllahayy inşAllah güzel haberini duyarımmm heyecanlandım şimdi