Ovulasyon testlerim

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
418
65
13
25
Adet bitiminden itibaren her gün yaptım 7 günden 4 tanesi saat 3 civarı diğer 3 ü farklı saatlerde yapıldı saat farkından oynarmı sizce pik olmuşmu

Eklentiler

• IMG_1560.webp
    IMG_1560.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 36
Adet bitiminden itibaren her gün yaptım 7 günden 4 tanesi saat 3 civarı diğer 3 ü farklı saatlerde yapıldı saat farkından oynarmı sizce pik olmuşmu
Daha pik olmamış saat farkı olur mutlaka ben günde 2 kere yaptım bu ay sabah yaptığım silikken akşama doğru yaptığımda pik görmüştüm

Daha pik olmamış saat farkı olur mutlaka ben günde 2 kere yaptım bu ay sabah yaptığım silikken akşama doğru yaptığımda pik görmüştüm
Ama 5. Test en koyusu en sondaki de baya silik çıktı acaba yumurtam çatlamış olabilir mi yoksa böyle dalgalanmalar normal mi gittikçe koyulaşıp silikleşince çatlamış olmuyormu yumurta

Bugün göğüslerde hassasiyet başladı acıyor vücudumu dinlesem sanki zamanı gibi geliyor bu testte pik yokmu yani
Hayır devam et yapmaya yakın olabilir günün tek test yapıcaksan öğleden sonra yapmalısın 2 saat öncesinden de sıvı alımını kesmelisin seyrekleşmesin daha net sonuç versin diye kullandığımız testler farklı ama örnek olsun diye resim ekliyorum kendiminkini
IMG_0979.webp

Hayır devam et yapmaya yakın olabilir günün tek test yapıcaksan öğleden sonra yapmalısın 2 saat öncesinden de sıvı alımını kesmelisin seyrekleşmesin daha net sonuç versin diye kullandığımız testler farklı ama örnek olsun diye resim ekliyorum kendiminkiniEki Görüntüle 3665117
Bunlarda benim bence benim yumurtam çatladı gibime geliyor ben sıvı alımını kesmediğim için böyle olmuş olabilir

Eklentiler

• IMG_1570.webp
    IMG_1570.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 13
Back
X