ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

canım benim hep böyle oluyo.. tam olarak diğeri gibi kıpkırmızı olmuyo. hatta böyle olduğunda 13. gün de doktora gitmiştim ve doktorda onayladı 16mm yumurtam vardı çatlamaya hazır yani :))) o yüzden dedim yumurtlamışsın diye.yinede yapmaya devam et çalışmalarada tabiki :) yumurtlama varsa bir iki güne çizgi de gider zaten yani çatlar:))))

günaydınnn.daha önce yumurtlamışmıydın bu ay içinde ? buguün öğlen yine yap bakalım :)

hu huuu kızlar nerdesiniz :) bi değişiklik varmııı

burdayızz canım..dün 28. gün yani bat idi. bütün gün ve hatta gece karın ağrısı çektim ama daha gelmedi normalde 28 günü hiç geçmezdi.bugünde hafif ağrı var ama bilemiyorum??? gebelik testi yaptım negatif...bekliyorummm

ovülasyon testi ilk idrarla yapılmıyor diye biliyorum sabah 10 dan snra herhangi bi saat olabilir bide öncesinde çok sıvı tüketilmiycek 1-2 saat. ben öğlen yaptım

aman be kadin olmak kadinlik ne zor seymis arkadaslar hamile kalmaya Calis dogum yap menepoz agda lohusa kaynana off ne cok derdimiz varmis bee

sanırım buyuk kalıyor o resim. kuçulttum kuculttum yine olmadı. telefonla cektim ondan mı acaba.

benimki de control çizgisi test çizigisinden silik ama var. ama nedense bu bir işaret gibi gelmedi :)

bende telefonla çekmiştim o yolladıklarımı :) olmazsa başka pc den denersin merak ettim :)

kızlar bende bu ay ovulasyon testi denedim 10-11. günler silikti 12-13 . gün iki çizgide koyu 14-15 silik bugün 16. gün testi tekrarlamıycam olduysa herhalde olmuştur, Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisinden sonra bunu da deneyeyim istedim bakalım kısmet, bir de şunu farkettim ben diğer aylar hep 14 - 15 günlere ağırlık verirdim teste göre sanırım yanlış yapmışım bu ay bir de adet günümden itibaren adaçayı, tarçın, karanfil, zencefil koydum suya onu içtim. BAT 14 KASIM adetlerim çok düzenli inşallah bu ay tutar, tutmazsa artık hiçççççç bir şeyyyyy yapmayı düşünmüyorum

inşallah gelmezler :) bende yine ovülasyon testi yapsammı diye düşünüyorum ama testim de çok az kaldı

aman be kadin olmak kadinlik ne zor seymis arkadaslar hamile kalmaya Calis dogum yap menepoz agda lohusa kaynana off ne cok derdimiz varmis bee

kesinlikle öyle ama yinede dünyanın en güzel duygusunu anneliği de yaşayan bizleriz :) inşallah hepimizde yaşarız onu

bya uğraşmışsın sen inşallah tez zamanda karşılığını olumlu olarak alırsın.aslında biraz akışına bırakmak lazım eğer hiçbi sorun yoksa.ama biz onu yapamıyoruz enazndan benim için mümkün değil düşünmeden edemiyorum

bende telefonla çekmiştim o yolladıklarımı :) olmazsa başka pc den denersin merak ettim :)

valal oldu mu bileemdim. ilk cizgi c. ikincisi t. asırı kuculttum gözkecek mi tam bilemedım

ya bayagı kucultunce tabi bayagı da yakınlaşmış oldu ama işte silik miktarda var . ben 14 gunde yapmamıstım testi, kendimle inatlaştım ama 15. gun yenildim. o zman bundan daha koyuydu tabi. ovulasyon bitince d bundan daha açıktı.

Eklentiler

• $20131102_091611-1-1-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 312
Son düzenleme:
bugünde yaptım ama bugünkü daha silik gibi geldi bana test mi dandik nedir benimle oynuyo:2:

bugünde yaptım ama bugünkü daha silik gibi geldi bana test mi dandik nedir benimle oynuyo:2:

ovulasyon testinın amacı gebeliği erkenden söylemek değil neticede. biz sabırsızlık ediyoruz dediğin gibi. en iyi başka şeylerle oyalanmaya çalışmak.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…