Evet prospektüste silik çıkınca negatif diyo.ama ne bileyim işte,öteki günlerden daha belirgin olunca bu ne şimdi? dedim açıkçası :) acaba yumurtlamaya az bi zaman kalınca falan böyle gitgide mi belirginleşiyo yoksa birden bire mi kıpkırmızı oluyo..
günaydın kızlar henuz testimi yapmadım ama akşam yaptıgımda ıkıncı cızgı baya koyulaşmıştı ama aynı renk olmamışlardı bir de bu sabah yapışkan akıntı vardı acaba yumurtladım mı ki ya testi yapmayı merakla beklıyorum
selam,
benim de adetimin 22. gunu, ovulasyon testimi göndermek istiyorum ama sürekli hata veriyor
sorun ne acaba sayfayı yenileyip yine dene istersen
hu huuu kızlar nerdesiniz :) bi değişiklik varmııı
ovülasyon testi ilk idrarla yapılmıyor diye biliyorum sabah 10 dan snra herhangi bi saat olabilir bide öncesinde çok sıvı tüketilmiycek 1-2 saat. ben öğlen yaptım
günaydınnn.daha önce yumurtlamışmıydın bu ay içinde ? buguün öğlen yine yap bakalım :)
sanırım buyuk kalıyor o resim. kuçulttum kuculttum yine olmadı. telefonla cektim ondan mı acaba.
benimki de control çizgisi test çizigisinden silik ama var. ama nedense bu bir işaret gibi gelmedi :)
burdayızz canım..dün 28. gün yani bat idi. bütün gün ve hatta gece karın ağrısı çektim ama daha gelmedi normalde 28 günü hiç geçmezdi.bugünde hafif ağrı var ama bilemiyorum??? gebelik testi yaptım negatif...bekliyorummm
aman be kadin olmak kadinlik ne zor seymis arkadaslarhamile kalmaya Calis dogum yap menepoz agda lohusa kaynana off ne cok derdimiz varmis bee
yok canım yumurtlamadım bugun adetimin 10, günü evet öğlenden sonra yapcam foto atarım kızlar
kızlar bende bu ay ovulasyon testi denedim 10-11. günler silikti 12-13 . gün iki çizgide koyu 14-15 silik bugün 16. gün testi tekrarlamıycam olduysa herhalde olmuştur, Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisinden sonra bunu da deneyeyim istedim bakalım kısmet, bir de şunu farkettim ben diğer aylar hep 14 - 15 günlere ağırlık verirdim teste göre sanırım yanlış yapmışım bu ay bir de adet günümden itibaren adaçayı, tarçın, karanfil, zencefil koydum suya onu içtim. BAT 14 KASIM adetlerim çok düzenli inşallah bu ay tutar, tutmazsa artık hiçççççç bir şeyyyyy yapmayı düşünmüyorum
bende telefonla çekmiştim o yolladıklarımı :) olmazsa başka pc den denersin merak ettim :)
valal oldu mu bileemdim. ilk cizgi c. ikincisi t. asırı kuculttum gözkecek mi tam bilemedım
inşallah gelmezler :) bende yine ovülasyon testi yapsammı diye düşünüyorum ama testim de çok az kaldı
çok yakından çekilmiş pek anlaşılmıyor ama biri silik diğeri net c silik olamaz test bozuk oluyo ozaman
bugünde yaptım ama bugünkü daha silik gibi geldi bana test mi dandik nedir benimle oynuyo:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?