- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Ayni saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız?İlk kez yapıyorum
Yapmaya devam edin henüz olmamışİlk kez yapıyorum
TeşekkürlerYapmaya devam edin henüz olmamış
Evet bugunde ilişki olsun yarında olsun cunku yarın muhtemelen çatlama olurBugün yumurtlama olmuş sanki
Teşekkür ederimEvet bugunde ilişki olsun yarında olsun cunku yarın muhtemelen çatlama olur
EvetAyni saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız?
Bugün değerlendiremedik maalesef dün birliktelik olmuştu şüpheli gün diye yarın birliktelik olsa sorun olur mu?
Olmaz sperm 72 saat yaşıyor içerde en azından sperm birikmiş oluyor yarını mutlaka degerlendirBugün değerlendiremedik maalesef dün birliktelik olmuştu şüpheli gün diye yarın birliktelik olsa sorun olur mu?
İnsallah bugün çok kasıklarda batma sancı olduOlmaz sperm 72 saat yaşıyor içerde en azından sperm birikmiş oluyor yarını mutlaka degerlendir
Yumurtlamadan dolayı olmuştur pik olup çatlama oldu mu?İnsallah bugün çok kasıklarda batma sancı oldu
Bilmiyorum ki bu ilk test yapışımYumurtlamadan dolayı olmuştur pik olup çatlama oldu mu?
Yumurtlamadan dolayı olmuştur pik olup çatlama oldu mu?
Pik olunca ne oluyorDaha pik
Yani daha catlamamis yarın tekrarla büyük ihtimalle çatlama olur sakin bugün ilişki olmadı diye üzülme birşey kaçırmadinPik olunca ne oluyor
Ayyy inşallah bi de kendi evimizde değiliz kayınpederin evindeyiz her yerden insan çıkıyorYani daha catlamamis yarın tekrarla büyük ihtimalle çatlama olur sakin bugün ilişki olmadı diye üzülme birşey kaçırmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?