Ovulasyon testlerinin güvensizliği

daisybed

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
75
4
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ovulasyon testlerim hep çelişkili çıktığı için güven vermedi ve başka bir marka daha almak istedim. Tamamen aynı anda yapılan iki markada aşağıdaki gibi bambaşka sonuç çıktı. Laboquick çok silik, ama Certain marka oldukça pozitif çıktı. Siz hangi marka kullanıyorsunuz, bu şekilde negatif görüp yine de gebe kaldınız mı?

Eklentiler

• IMG_20240207_130601.webp
    143,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20240207_130533.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 58
Ben trendyoldan alıyorum innovita ve onla hamilede kaldım hemde doktorada gittim pik günlerinde yumurtlamayı doğruladım eğer istersiniz link atarım tam bilmiyorum buraya atılıyor mu ama denerim

Ben de bir gebenin günlüğü marka kullanıyorum. Doktor kontrolünde yumurta takibindeyim. Doğruluğunu teyit ettim doktor muayenesi ve kan tahlili ile. Henüz sonucumu bilmiyorum ama doğruluğu kesin

Birgebeningünlüğü testlerini öneririm aşırı hassas bir test yumurta gebelik boyutuna gelmeden teste asla göstermez ve testle takip edip yumurtlama zamanı doktora gidip doğruluğunu öğrenmiştim
Kimyasal gebelik yaşadım beta 12 iken birgebeningünlüğü gebelik testiyle silik çizgiyi anında görmüştüm

Ben trendyoldan alıyorum innovita ve onla hamilede kaldım hemde doktorada gittim pik günlerinde yumurtlamayı doğruladım eğer istersiniz link atarım tam bilmiyorum buraya atılıyor mu ama denerim
Teşekkür ederim, gördüğüm üzere birçok kişi innovita yı beğenmiş, ben de trendyoldan şipariş ettim bugün

Ben de bir gebenin günlüğü marka kullanıyorum. Doktor kontrolünde yumurta takibindeyim. Doğruluğunu teyit ettim doktor muayenesi ve kan tahlili ile. Henüz sonucumu bilmiyorum ama doğruluğu kesin
Yumurta takibi için doktora adetin kaçıncı günü ve kaç günde bir gidiyorsunuz?

Yumurta takibi için doktora adetin kaçıncı günü ve kaç günde bir gidiyorsunuz?
Adetin ikinci veya üçüncü günü gidip hem muayene hem hormon baktirmaniz lazım. Ben devlet hastanesinde tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Kadın doğum doktorum maalesef pek yardımcı yol gösterici olmadı. İki yıla yakındır gebelik elde edemediğimiz için tüp bebek merkezini seçtim bir de daha yardımcı yol gösterici olacaklarını düşündüm, tam da düşündüğüm gibi oldu. İyi bir doktor buldum güveniyorum güzel ilerliyor surecimiz. Kan tahlilleri muayene sonucunda letu adına bir ilaç verdi. Sonrasında muayeneye çağırdı yumurtaların büyüklüğüne bakmak için. Hem kan tahlili hem de muayene ile yumurtaların çatladıgini gördük ve değerlendirdik. Şimdi en zor kısım regl bekleme kan tahlili yapma gününü bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…