Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah allahım en kısa zamanda seninde dualarini kabul eder evladınla kavuşturur seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah allahım en kısa zamanda seninde dualarini kabul eder evladınla kavuşturur seni
Eki Görüntüle 2132681 Merhabalar bende bu konular hakkında çok bilgi aradım araştırdım okudum ve sonunda bana da denemek nasip oldu
Ve bende ilk olarak ovülasyon testini uyguladım. Akşamüstü saat 17:00 civarında ekte gördüğünüz gibi sanki ovülasyon günüm gelmiş gibi iki çizgininde koyulukları aynıydı.
Vee tabiki de heyecanlandım ve kafam karışmıştı çünkü forumlarda böyle birşeyin olmayacağını iddia edenlerle olabileceğini söyleyenler kadar fazlaydı bence...
Ertesi gün sırf idrarda daha fazla hcg hormonu yakalarım ümidiyle sabah ilk idrarimlada gebelik testi yaptım ve pozitif daha sonra kan testine gittik ve orda da netleştirdik şükürler olsun....
Umarım yardımcı olabilmişimdir size ve bu yazıya denk gelip okuyan arkadaşlara
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...
Merhaba , bana silik gibi geldi ama , bir daha dene istersen bazen böyle yapıyor. Regline kaç gün var ?Benim lh testim bu sekılde cıktı. Adetime 3 gün var. Hamıle olma ihtimalim varg mı
Banada silik gibi geldi. 3 gün kaldıMerhaba , bana silik gibi geldi ama , bir daha dene istersen bazen böyle yapıyor. Regline kaç gün var ?
Biraz silik gibi , adeti bekle bakalımKızlar adetime 3-4 gün varken yaptığım ovülasyon testi ovülasyonun 9.günü sizce
Canım sende adeti bekle bakalım biBanada silik gibi geldi. 3 gün kaldı
Ya cok super masllah. Insallah ben de bu görüntüyü görürüm. 2 gun kaldı. BeklıyorumBen 7 haftalık hamileyim ovulasyon testinde T çizgisi normale göre daha kalın çıkıyor hamilelik varsa sizin için yaptım testi fotosu ekte
Ya cok super masllah. Insallah ben de bu görüntüyü görürüm. 2 gun kaldı. Beklıyorum