Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ki yaptığımda 15.gun ile aynıydı sabah tekrar yapayım bakayım koyulasacakmi12.gün ve 16.gün koyulukları aynı sanki. 15.gün yazan biraz açık gibi geldi bana
Benim eşimdede varikosel var çakşır kökü suyu, keçi boynuzu pekmezi ve havuç suyu içiriyorum. Geçen ay yarım yamalak içti fayda görmedik. Bu ay üç seçenek koydum önüne ya bunları içeceksin ya ameliyat olacaksın ya da adliyeye gidiyoruz diye. Maşallah bu ay kendisi hazırlayıp içiyor :)Aynen öyle haklısınız ben bide eşime verdiğim şeyleri yiyip içmezse daha beter psikolojim bozuluyor beni sinir ediyor keçiboynuzu pekmezi icirmeye çalışıyorum kavga ede ede içiyor resmen o benim moralimi daha çok bozuyor eşimde varikosel var iliri hız düşük o yüzden
İyi sözünü dinlemiş valla ben adliye filan desem boşar beni çok zoruna gider çünkü bende keçiboynuzu pekmezi vermeye çalışıyorum işte zorla içiyor zehir var sankiBenim eşimdede varikosel var çakşır kökü suyu, keçi boynuzu pekmezi ve havuç suyu içiriyorum. Geçen ay yarım yamalak içti fayda görmedik. Bu ay üç seçenek koydum önüne ya bunları içeceksin ya ameliyat olacaksın ya da adliyeye gidiyoruz diye. Maşallah bu ay kendisi hazırlayıp içiyor :)
Amaan hepsinin huyu bir değişik. Ama sanada çakşır suyunu tavsiye ederim bilhassa varikosel probleminde erkekler çok kullanıyor.Tadı tekilaya benziyormuş eşim öyle dedi. Belki onun tadını sever sizin eşinizde. Youtubede Gülbahar Ölçü diye yazsan çıkar. Keçiboynuzundan daha tesirliİyi sözünü dinlemiş valla ben adliye filan desem boşar beni çok zoruna gider çünkü bende keçiboynuzu pekmezi vermeye çalışıyorum işte zorla içiyor zehir var sanki
Onuda kullandi bir ara canım geçen seneydi galiba ise yaramadi kaçıncı derece sizinkiAmaan hepsinin huyu bir değişik. Ama sanada çakşır suyunu tavsiye ederim bilhassa varikosel probleminde erkekler çok kullanıyor.Tadı tekilaya benziyormuş eşim öyle dedi. Belki onun tadını sever sizin eşinizde. Youtubede Gülbahar Ölçü diye yazsan çıkar. Keçiboynuzundan daha tesirli
3. Derece . Evliliğimizin ikinci yılı dolmak üzere olmadı çocuğumuz. Geçen aydan çakşır suyuna başladık. Bu 2.ayımız olacak. Akzer marka aldık ama o tesirli baya. Sabahları eşim ve ben çakşır içiyoruz aç karna. Akşamda aç karna eşime havuç suyu içiriyorum. Yatmadan da keçiboynuzu pekmezi yiyoruz. Ovülüasyon takibide yapıyorum. Yılbaşına kadar bir deneyelim doğal yollarla bakalım dedikOnuda kullandi bir ara canım geçen seneydi galiba ise yaramadi kaçıncı derece sizinki
Hm aynen bizimkide 3 derece 4 senedir olmuyor bende problem. Yok3. Derece . Evliliğimizin ikinci yılı dolmak üzere olmadı çocuğumuz. Geçen aydan çakşır suyuna başladık. Bu 2.ayımız olacak. Akzer marka aldık ama o tesirli baya. Sabahları eşim ve ben çakşır içiyoruz aç karna. Akşamda aç karna eşime havuç suyu içiriyorum. Yatmadan da keçiboynuzu pekmezi yiyoruz. Ovülüasyon takibide yapıyorum. Yılbaşına kadar bir deneyelim doğal yollarla bakalım dedik
Tahlil yaptırdinizmi değerleri nasl3. Derece . Evliliğimizin ikinci yılı dolmak üzere olmadı çocuğumuz. Geçen aydan çakşır suyuna başladık. Bu 2.ayımız olacak. Akzer marka aldık ama o tesirli baya. Sabahları eşim ve ben çakşır içiyoruz aç karna. Akşamda aç karna eşime havuç suyu içiriyorum. Yatmadan da keçiboynuzu pekmezi yiyoruz. Ovülüasyon takibide yapıyorum. Yılbaşına kadar bir deneyelim doğal yollarla bakalım dedik
Valla canim benim hiç umudum yok inan 3 derece çok ileri oluyor gözle bile görünüyor artık ben 4 senedir neler yapmadım ki değerleri yükseliyor ama tık yok ileri hız düşük bak muz süt ceviz atom yap içir ben her gün yapardım galiba o yükseltti bizimkini 13 milyondan 26 ya cikmisti bence o işe yaradıHayır yaptırmadık. Covidden dolayı hep hastaneler sıkıntılı ya özelede gitsek dünyanın parası diye yılbaşına kadar bekleyelim bir dedik. Birde eşim yabancı o yüzden hastane işi problemli oluyor bizde hep. Ama çakşır ile bir sonuç alacağıma inanıyorum nedense
Onu da denerim. Daha da olmasa ameliyat olacak artık. Çokda sabırlı insan değilim ben oda biliyor ameliyat olmasa olay kötü yerlere gidecek çünki. Ha ameliyatlada olmasa bu iş artık rabbimin taktiri bu derim . Dualarıma senide katıcam artık senin işinde baya zorValla canim benim hiç umudum yok inan 3 derece çok ileri oluyor gözle bile görünüyor artık ben 4 senedir neler yapmadım ki değerleri yükseliyor ama tık yok ileri hız düşük bak muz süt ceviz atom yap içir ben her gün yapardım galiba o yükseltti bizimkini 13 milyondan 26 ya cikmisti bence o işe yaradı
Evet canım çok hemde napalim kısmet 2 aydır ovulasyon deniyorum bakalim ne olacak çok üzülüyorum coookkkOnu da denerim. Daha da olmasa ameliyat olacak artık. Çokda sabırlı insan değilim ben oda biliyor ameliyat olmasa olay kötü yerlere gidecek çünki. Ha ameliyatlada olmasa bu iş artık rabbimin taktiri bu derim . Dualarıma senide katıcam artık senin işinde baya zor