- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Kizlar ben bu ay ovulasyon testi yaptm. pozitif ciktiktan sonra da bikac kez iliskiye girdik. Yumurtlama gunumden 1 gun snra bel agrim basladi. Su an da agriyo. Sanki adet olicam gbi karin br kasim agrim da var. Ama bel agrisi daha siddetli. Yerleşmeden kaynakli olabilir mi sizce. Hamile olabilirmiuim
12 13 gun var canimCanim adetine ne kadr var?
Ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım ve bahsettiğin belirtiler bende de olmuştu. Ama sen yine de ümitlenme çok. Sonra olmazsa daha çok üzülürsün.Nolur kIzlar bi bilgisi olan yok muu? Bu kez cok umitliyiz cok dua ediyoruz
Cok yogun degil ama hafif kremsi bi akintim var. Zaten yumurtlama gunum 2 gun onceydi. Iliskiden 3 4 gn snra boyle agrilar normalmi??adet olcam gbi kaziklarim.belim batiyo aciyo. Gunlere de dikkat ettk bu ay. Hamile olabilirmiykm ki esim de cok umutluBen de ovulasyon testi ile hamile kaldım ve bahsettiğin belirtiler bende de olmuştu. Ama sen yine de ümitlenme çok. Sonra olmazsa daha çok üzülürsün.
Sarımsı beyaz renkte krem gibi yoğun kıvamda akıntın da var mı ?
O adet sancısı gibi sancılar hamileyken de oluyor. Mesela bende var şuan. Vücut alışmaya çalışıyor bu duruma.Cok yogun degil ama hafif kremsi bi akintim var. Zaten yumurtlama gunum 2 gun onceydi. Iliskiden 3 4 gn snra boyle agrilar normalmi??adet olcam gbi kaziklarim.belim batiyo aciyo. Gunlere de dikkat ettk bu ay. Hamile olabilirmiykm ki esim de cok umutlu
Ne zaman ogrendin hamile oldugunu canim?iliskiden kac gun snra belli olur acaba. bende kaptirmak istemiuorum kendimi ama elimde degilO adet sancısı gibi sancılar hamileyken de oluyor. Mesela bende var şuan. Vücut alışmaya çalışıyor bu duruma.
Ama dediğim gibi çok kaptırmayın kendinizi. Ben mesela günü birlik iş için İzmir'e gidip geldiğim bir gün havaalanında çok ciddi bie baş döbnmesi yaşadım. düşücem sandım. ve bunu bile yorgunluğa verdim. öbür türlü kendini çok dinliyorsun ve olmazsa resmen yıkılıyorsun
İlişkiden sonra gibi bakma olaya. Ne zaman ki adetin yaklaşıyor o zaman anlarsın az çok.Ne zaman ogrendin hamile oldugunu canim?iliskiden kac gun snra belli olur acaba. bende kaptirmak istemiuorum kendimi ama elimde degil
Ne zaman çıktı yumurtlama günün ? Ve tahminen ne zaman adet olacaksın ?Insallah benim de olur en kisa zamanda. Rabbim nasip eder insallah.
Daha çok yeni :)Yumurtlama gunum saliydi. Ve 1 ya da 2 nisanda adet gunum canim
Daha çok yeni :)
İnşallah tutunur ufaklık :)
Daha önce denemeleriniz olmuş muydu ?
İlk kez mi ovulasyon testi kullandın ?
Artik utanacak bisey yok canim. Hepimiz ayniyiz. Desene haberleri birlikte alicaz. Umarim biz de anne oluruzBenimde dundu yumurtlama gunum ve dun aksam iyi degerlendirdik insallah guzel bir haber alirim nisan da ama kafama takilan bisey var benim goguslerim sanki aciyor gibi yani bilemiyorm boyle sabah dus alicktm ic camasirmi cikartinca bi rahat ettim sanki bi dolgunluk vardi gibi normalde benin gogusler cok yumusk olur adet bittikten snra. Ay baya da acik yazdm kusura bakmayn ama baskasina da soramiyrm ki hic bisey
Yumurtlama günün dünse şuan göğüslerinin ağrıyor olması hamilelikten değildir canım :)Benimde dundu yumurtlama gunum ve dun aksam iyi degerlendirdik insallah guzel bir haber alirim nisan da ama kafama takilan bisey var benim goguslerim sanki aciyor gibi yani bilemiyorm boyle sabah dus alicktm ic camasirmi cikartinca bi rahat ettim sanki bi dolgunluk vardi gibi normalde benin gogusler cok yumusk olur adet bittikten snra. Ay baya da acik yazdm kusura bakmayn ama baskasina da soramiyrm ki hic bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?