ovulasyon ve bel agrisi

Ben bisi daha sorucam. Yumurtlama donemi sonrasi iliski zararli mi bebegin yerlesmesi acisindan
Ben doktora gittiğimizde 4 haftalık hamileydim. Doktor ilişki yasak dedi. O durumda bile yasaksa düşün gerisini :)
Yumurtlama günü ve sonrasındaki 1-2 gün tamam ama sonra ara verin isterseniz. Zaten yumurtlama işi 24 saatlik bir süreç :)

Benim kasik ağrım siddetlendi bugun. Batiyo kasılıyo adeta. Bacagima vuruyo. hamilelik belirtiai olabilir mi bu

Canım yazışmaları takip ettim sonuç nasıl birseyler var mı? Nisan ayında sonra haber vermemissin. Benimde yumurtlama günüm geçti bel bacak ağrısı var bu aralar hayırlısı bakalim

Canım yazışmaları takip ettim sonuç nasıl birseyler var mı? Nisan ayında sonra haber vermemissin. Benimde yumurtlama günüm geçti bel bacak ağrısı var bu aralar hayırlısı bakalim
Ben adet oldum bitti hatta. Iyiki de olmusum cunku siddetli bademck iltihabim oldu. Antibiyotik kullanmadan once kan yeati yaptm negatifti . bu ay da ilac bitene kdr korunmam gerekti doktor dedi. Yeni biraktm korunmayi. Bakalm. Pek umotlwnmek istemiyorum. O agrilar psikolojik de olabiliyo

Kaç yıllık evlisin. Olurun bırakmak lazım. Dua lazım. Biz verilmediği için imtihan oluyoruz birileri de evlatlariyla. Hayirli evlatlar versin Rabbim

Herhangi bir sorun yoksa olur Allah in izniyle. Sebepsiz bebeği olmayıp 10 yıkık sonunda üst üste gebelik yaşayanları biliyorum. Sabır ve dua. Verilirse şükür verilmesi sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…