Ovülasyon ve gebelik testi sonucu

tarcin22

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
213
76
13
Sat 25 haziran. 6 temmuz yumurtlama günüydü. Günüm 28 29 arası. Bat 23 24 temmuz. Yumurtlama Öncesi ve o günü değerlendirdik. Sabah erken gebelik testi hafif silik çıktı. Şimdi 3 4 saat sıvı alımı yapmadım ovülasyon testi yaoayım dedim. İkisi de koyu çıktı. Gebelik testi yaptım bir gebenin günlüğü nün. Silik çizgi çıktı ama gözle görülüyor. Kızlar sizce yarın kan testi vereyim mi. 12 temmuzda doktor yapmıştı beta 1.20 çıkmıştı üstteki gebelik alttaki ovülasyon

Eklentiler

• 1000081041.webp
    1000081041.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 550
Kesin yarın kan ver canım inşallah vardır peki çatlama gününü değerlendirmedin mi

Sat 25 haziran. 6 temmuz yumurtlama günüydü. Günüm 28 29 arası. Bat 23 24 temmuz. Yumurtlama Öncesi ve o günü değerlendirdik. Sabah erken gebelik testi hafif silik çıktı. Şimdi 3 4 saat sıvı alımı yapmadım ovülasyon testi yaoayım dedim. İkisi de koyu çıktı. Gebelik testi yaptım bir gebenin günlüğü nün. Silik çizgi çıktı ama gözle görülüyor. Kızlar sizce yarın kan testi vereyim mi. 12 temmuzda doktor yapmıştı beta 1.20 çıkmıştı üstteki gebelik alttaki ovülasyon
Birde kanda çıkması için erken doktor nasıl kan testi yaptı

Benim ara kanamam oldu yumurtlama sonrası. O yüzden gittim. Diğer testlerin yanında betaya da bakmış ben de tahlilleri bakınca gördüm ondan sonra duphaston yazdı
O nedir ne ilacı bende klomen kullandım aylar oldu hamile kalamadım 3 çocuk için

O nedir ne ilacı bende klomen kullandım aylar oldu hamile kalamadım 3 çocuk için
Ara kanamam olduğu için adeti düzenliyormuş halbuki benim adetim düzenli ilk defa kanamam oldu ama bir de gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyormuş canım

Eklentiler

• IMG_4988.webp
    IMG_4988.webp
    42 KB · Görüntüleme: 529
  • IMG_4999.webp
    IMG_4999.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 523
Canım senin pik zamanın 12-13 temmuz 4 günde nasıl hemen gebelik testinde çıkıyor benim de aynı tarihler daha yumurta ile sperm yeni karşılaşmıştır 🤣

Back
X