Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

Kimse yok muu ben de istiyorum sitenin isminii hemennhemen siparis etmek istiyorum :)

Benim yorum sayim az oldugu icin ozelden ulsamadm size bana mesaj atarsanz sevinirim

Merba phia canım banada sitenin ismini gönderebilirmisin? Daha öncede bu topiğe mesaj attım ama daha dönen olmadı

Phiacımmmm şimdi gördüm bu topiği... Benim de hamişlik yolum uzun gibi görünüyor. Bana da yazar mısın canım..

Phiacımmmm şimdi gördüm bu topiği... Benim de hamişlik yolum uzun gibi görünüyor. Bana da yazar mısın canım..

Taydin'im; canım, göndereyim sana da, yalnız az önce bi özel mesaj gönderdim, bi 5 dk. beklememiz lazım

Taydin'im; canım, göndereyim sana da, yalnız az önce bi özel mesaj gönderdim, bi 5 dk. beklememiz lazım

Tamam canım bekliyorum. Zaten bu saatte sipariş edecek halim yok ama önümdeki süreçte epey bi test lazım olacak.

İncir kürüne ne zaman baslayayım diye gezinirken seni buldum. Gerçi benim bir sorunum gözükmüyor ama kocisi keciboynuzu kuruyle yalnız bırakmak için incire baslayayim ben de dedim. Ne ka çok yumyum o ka sans daha Dr a sonuç göstermedim ama sorduğum Dr lar asilama diyor. Bakalım neler yasayacagiz daha mis kokulular uğruna

nerden alıyosunuz kızlar bi dahaki ay bende ov. takibi yapmak istiyorum

Eklentiler

• $101103v1xk6.gif
    21,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $nmj18tt6.gif
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $wlm20rip20file202ly5.gif
    4,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Şimdi gönderdim canım, bir de foruma bir müddet ara vereceğimden bahsettim, gebelik için ister istemez bilinçaltımızı etkiliyoruz, konuştukça, yazdıkça...
O yüzden böyle bir karar aldım bir süreliğine.
Profilimdeki son mesajlarımdan da okuyabilirsin, ateş topiğine ve aşılama topiğime yazdıklarımı...

İncir kürü çok isabetli bir karar canım, ben de yapacağım, bi başladım da soğana ağırlık verince kaldı, incire birkaç gün sonra tekrar başlayacağım inşallah kesintisiz...
​

Arkadaşlar, gebelik planımda kafamı biraz olsun rahatlatmak, bilinçaltımı boşaltmak adına birkaç senedir aktif olduğum çok sevdiğim forumuma gebe kalana dek bir müddet ara veriyorum.

Onun için buradan göndereceğiniz yazıları okuyamayacağımdan, sadece forumumuzun üyesi olanların görebileceği mail adresime profilimden ulaşıp yazarsanız ovulasyon testleri ile ilgili size hemen dönüş yapabilirim...
(Profilimde kayıtlı olan ve yalnızca kayıtlı üyelerin görebildiği mail adresinden bana ulaşabilirsiniz)...

Sağlıcakla kalın...

Phia'ya ulaşamayanlar bana mesaj atabilir arkadaşlar. Kendisinden daha önce bilgi almış ve sipariş vermiştim.
Ayrıca elimde kullanılmamış bir sürü ovülasyon ve gebelik testi var. Alamayacak durumda olanlar varsa ücretsiz gönderebilirim.

Çok şükür hamileyim ve bir süreliğine ara verdiğim forumuma geri döndüm arkadaşlar

Yine önceden olduğu gibi yardıma hazırım

Bu arada Elmadilimi arkadaşım; teşekkür ederim, ben yokken arkadaşlara bir kapı aralamışsın, kimse mağdur olmamıştır sayende

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…