Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

merhaba, özelden mesaj göndermek istedim ancak 50 forum mesajı yamış olmak gerekiyormuş
lütfen ovulasyon testlerini aldığın yerin adres bilgileri ile birlikte internet adresini gönderir misin.
teşekkürler

Merhaba Elmadilimi, hoşgeldin
Gebelik hikayeni okudum canım, büyük bir sürpriz yapmış bebeğiniz size, hem de hiç ummadığın bir anda
Ben epeydiiiirrrrr ovulasyon testi kullanıyorum ama olmayınca olmuyor işte hem de hiçbir sorun olmamasına rağmen (2 düşüğüm var), bu yüzden pkolu olmana rağmen gebe kaldığın için kendini çok şanslı hissetmelisin, Rabbim nasip etmiş ne güzel

Bu arada ovulasyon ve gebelik testini aldığım yere kendim ulaşabiliyorum, o yüzden elden alıyorum ben, ücreti de bütçemi çok zorlamıyor canım.

İnşallah uzak şehirlerden, ilçelerden maddi durumunu zorlayacak kişiler ulaşırlar sana da onlara gönderirsin arkadaşım

Güzel bir olaya vesile olursun aynı zamanda inşallah :13:

merhaba, özelden mesaj göndermek istedim ancak 50 forum mesajı yamış olmak gerekiyormuş
lütfen ovulasyon testlerini aldığın yerin adres bilgileri ile birlikte internet adresini gönderir misin.
teşekkürler

Gönderdim canım
​Adres de sitenin iletişim bölümünde yazıyor, onu ayrıca eklemedim ok?

Merhaba phia,

İhtiyacı olan biri çıkarsa seve seve göndereceğim.
Eğer olmazsa da gittiğim sağlık ocağındaki ebe, alıp orada kullanabileceklerini söyledi.
Önceliğim ihtiyaç sahibi biri olması tabi ki.

Rabb'im sana da hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin, tüm isteyenlere inşaallah

phia banada yollarmısın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…