• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende catlamayi gordukten sonra birakirdim bu sefer birkmadim pozitif degil ama cok silikde degil bazi gun daha koyi bazi gun daha silik cikiyo ama cok silik dgl hic bi zaman simdi 6 gun kaldi bugin de yapicam bakalim nasil cikicak hamile olsam acaba dalgalanma olmadan artarmiydi hep😒

Bende catlamayi gordukten sonra birakirdim bu sefer birkmadim pozitif degil ama cok silikde degil bazi gun daha koyi bazi gun daha silik cikiyo ama cok silik dgl hic bi zaman simdi 6 gun kaldi bugin de yapicam bakalim nasil cikicak hamile olsam acaba dalgalanma olmadan artarmiydi hep😒
Bence çatlamadan sonra yapma canım, 6 gün için erken olabilir son gün kala falan deneyebilirsin

Merhaba gebeymişsiniz ovulasyon testiyle öğrenmişsiniz sanırım benimde adetime 5 gün var sizce olabilir mi ovulasyon testi bu

Eklentiler

• 20210228_142449.webp
    20210228_142449.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 80
Kan testi için aç veya tokluk farkediyo mu canım? Adet olunucağı gün tekrar yumurtlama olur mu ki ya? Yumurtamın çatlamasından 15 gün geçti. Erken gebelik testi var ben de ama yapmadım bu sabah adet olurum belki diye. Akşam yapsam ilk idrar olması şart mı? 2 saat susuzluk falan yeter mi ovü testi gibi
Canım yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet gerçekleşir döllenme olmadiysa. Hamile olabilirsin gebelik testi yap hemen

Merhaba kızlar benımde adetim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik varmı ?

Eklentiler

• 8FCCFB5D-57D0-4956-9CDB-03A38E69CF67.webp
    8FCCFB5D-57D0-4956-9CDB-03A38E69CF67.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar benımde adetim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik varmı ?
Canım genellıkle bı şekilde öğrenenler var ama bence bugun hemen bir gebelik testi al yap emin olmuş olursun bizede haber ver inşAllah

Canım genellıkle bı şekilde öğrenenler var ama bence bugun hemen bir gebelik testi al yap emin olmuş olursun bizede haber ver inşAllah
Yasak var canım ya çıkamıyorum yarın kan vermeye gidicem nasipse böyle çıkınca heyecanlandım belirtilerde var sormak istedim inş güzel sonuç alırım

Yasak var canım ya çıkamıyorum yarın kan vermeye gidicem nasipse böyle çıkınca heyecanlandım belirtilerde var sormak istedim inş güzel sonuç alırım
İnşallah gebesindirrr canım beniim😍🤲🏻 Sonucunla mutlu olalım bizde rabbim bekleyen herkese en hayırlısını nasip etsiin

80CEE48D-6C92-4E68-9819-99F0C9A1E25C.webp
kızlar benim de adete iki gün kala koyulaştı dün de böyleydi. Akıntım çok fazla her an adet olucam sanıyorum ama olmuyorum. Kasıklarımda batma var. Neden koyulaşmış olabilir ?

Ben ilk gebeligimi boyle ogrendim hep kipkirmiziydi. Zaten gebelk de adetten 4 gun once kipkirmizi cikmisti. İnsallh gebesindr. Ben ikinciyo dusunuyorm batimi bir hafta var malesef ovu bu kadr kirmizi deil. Oomadi sanrm

Eki Görüntüle 2793172 kızlar benim de adete iki gün kala koyulaştı dün de böyleydi. Akıntım çok fazla her an adet olucam sanıyorum ama olmuyorum. Kasıklarımda batma var. Neden koyulaşmış olabilir ?
Benm de batima bir hafta var bu sekilde su an ovu testm ama ilk gebeligmde ne zaman yapsam kipkirmiziydi insallh gebelik vardir cnm

Benm de batima bir hafta var bu sekilde su an ovu testm ama ilk gebeligmde ne zaman yapsam kipkirmiziydi insallh gebelik vardir cnm
Ben de gebelik yok canım maalesef adet oldum. Adete yakın da koyulaşabilirmiş.

Back
X