• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahmini adet tarihi 5 -6-7-8-9-10-11 Mayıs olup gebelik isteyenler

Göğüs batması adet belirtisinde de oluyor çoğunlukla. Benzer belirtiler olduğu için hamileliğe yormak umutlanmak istiyoruz ama en doğrusu adet zamanını beklemek, yoksa hayal kırıklığı insanı yoruyor 😞 hepimiz sağlıkla kolaylıkla güzellikle kavuşalım bebişlerimize inşallah 🌸
Aynen öyle, umutlanmamak lazım, yoksa insan daha çok üzülüyor. Umarım her birimiz seviniriz bu ay 🤗🙏

Kızlar ben döngümüm 31.günündeyim. 21 Nisan’da pembe akıntım oldu yumurtlama akıntısı olarak tahmin ettiğim. Belirti olarak da bir haftadır kabızım ve gazım var dün akşam da kasıklarımda batma oldu hafif. Bu sabah test yaptım ama negatif. Tutmadı sanırım bu ay da adet olsaydım bir an önce ona da sevinecem gerçi. Moralim çok bozuluyor 😞

Kızlar ben döngümüm 31.günündeyim. 21 Nisan’da pembe akıntım oldu yumurtlama akıntısı olarak tahmin ettiğim. Belirti olarak da bir haftadır kabızım ve gazım var dün akşam da kasıklarımda batma oldu hafif. Bu sabah test yaptım ama negatif. Tutmadı sanırım bu ay da adet olsaydım bir an önce ona da sevinecem gerçi. Moralim çok bozuluyor 😞
İnanın benimde kasıklarım belim her yerim ağrıyor ara ara midem de bulanıyor ama testte gözle görülür bir şey yok . Aşırı stresli bir bekleyiş

Kızlar dünden beri sol lasığımda batma var bugün bütün gün rahatsız etti beni.yumurtlamadan sonraki 9.günümdeyim 4 fün var reglye.predictor test aldm yaptım ama negatif erkenmi acaba.aslında 6 gün önceye kadar gösteriyo yazıyo

Kızlar dünden beri sol lasığımda batma var bugün bütün gün rahatsız etti beni.yumurtlamadan sonraki 9.günümdeyim 4 fün var reglye.predictor test aldm yaptım ama negatif erkenmi acaba.aslında 6 gün önceye kadar gösteriyo yazıyo
Erken bence çünkü bazen yumurta hemen dollenmemis oluyo benimde 9.gun cikmamisti reglimi bekliyorum

Hiç belirtim yoktu düne kadar acaba olmadımı diye dünüyodum.böyle olunca yapıyım dedim.sizde varmı belirti
Benim yarın regl günüm ve 3 gündür acayip bel ağrım var normalde kasık ağrısı yumurtlamadan sonra başlamıştı 1 hafta önceye kadar vardı ama sonra geçti suandada yok ama gogus sızlamadı devam ediyo

Benim yarın regl günüm ve 3 gündür acayip bel ağrım var normalde kasık ağrısı yumurtlamadan sonra başlamıştı 1 hafta önceye kadar vardı ama sonra geçti suandada yok ama gogus sızlamadı devam ediyo
Kaç gün gecti yumurtlamanın üstünden.test yaptınızmı hiç.inş olmazsınız güzel haberlerinizi beklicem🙏

Test yaptiniz mi? Bir gelişme var mi? Bende de kabızlık ve gaz sorunu oldu yeni düzeldi daha

20250507_074710.webp

Yaa benim 26 sıydı dün öğlen test yaptım ilk idrar değildi negatif çıktı biraz kötü oldum belki pozitife döner 🥲 sizin belirtiler var mıydı peki
Benim 2 gündür sol kasığım aşırı ağrıdı.dün hemen aldım test yaptım benimde ilk idrar değildi negatif çıktı dün 6 gibi.bugünde bi ilk idrarla yapıyım dedim olmazsa beklicem diye düşünüyodum reglye kadar bi baktım incecik bir çizgi😀bide en ucuz test.dün yaptığım predictordu.akşamdan sabaha pozitife döndü.inş sizinde aynı olur.

Benim 2 gündür sol kasığım aşırı ağrıdı.dün hemen aldım test yaptım benimde ilk idrar değildi negatif çıktı dün 6 gibi.bugünde bi ilk idrarla yapıyım dedim olmazsa beklicem diye düşünüyodum reglye kadar bi baktım incecik bir çizgi😀bide en ucuz test.dün yaptığım predictordu.akşamdan sabaha pozitife döndü.inş sizinde aynı olur.
İnşallah inşallah 🥹 benim de göğüs ucum yanıyor hiç böyle olmamıştı kasık ağrım da var bakalım ne olacak

Test yaptiniz mi? Bir gelişme var mi? Bende de kabızlık ve gaz sorunu oldu yeni düzeldi daha
Yapmadım daha adet de olmadım ama zaten geç oluyorum ben. Ciddi bir belirtim olana kadar yapmak
Ben bugün de test yaptım negatif. Belirtim de kalmadı zaten olmadı büyük ihtimalle bu ay hayırlısı bakalım

Back
X