- 14 Mart 2023
- 63
- En iyi cevaplar
- 1
- 7
- 16
- Konu Sahibi sevilsevim
-
Benim adet öncesi genelde sarımsı yoğun olur bu şekilde ilk defa gördüm adetime 5 6 gün varGebelik oncesi de olur seffaf akinti adet oncesi de 2-3 gun daha bekleyip test yapin suan cikmaz
Bi kaç gün daha deneyin gittikçe koyulaşır gebelik var gibi olmasaydı çıkmazdı. Benimde 16 Mayıs'ta bekliyorumEki Görüntüle 3588185 Kızlar ya bat 13 mayıs. Son 3-4 gündür ovülasyon testlerim gittikçe koyulaşıyor sonuncu bugün yaptığım böyle olup gebelik öğrenen oldu mu
her gün deniyorum genelde benim ovülasyon testlerim adete yakın silik çıkardı seçilemezdi bile bu sefer böyle olunca ümitlendim ya.Bi kaç gün daha deneyin gittikçe koyulaşır gebelik var gibi olmasaydı çıkmazdı. Benimde 16 Mayıs'ta bekliyorum
Aynen çatlama olmuş ama netleştirmek adına bi kaç gün daha devam edin testeKızlar çatlama olmuş mudur
İnşallah gebeliktir belirti felan var mıher gün deniyorum genelde benim ovülasyon testlerim adete yakın silik çıkardı seçilemezdi bile bu sefer böyle olunca ümitlendim ya.
Sıcak basması yorgunluk hafif kasık batması sürekli ıslaklık hissi var sırt ağrısı da gelip gidiyor dün belimden bacağıma dizlerime kadar ağrıdı. Ara ara geliyor gidiyorİnşallah gebeliktir belirti felan var mı
Bence hamilesin canın inşallah öyledirEki Görüntüle 3588185 Kızlar ya bat 13 mayıs. Son 3-4 gündür ovülasyon testlerim gittikçe koyulaşıyor sonuncu bugün yaptığım böyle olup gebelik öğrenen oldu mu
Ağzından bal damlıyor yavBence hamilesin canın inşallah öyledir
Nasıl anlayacağımAynen çatlama olmuş ama netleştirmek adına bi kaç gün daha devam edin teste
Bir kaç gün daha koyu çıkarsa var demekEki Görüntüle 3588185 Kızlar ya bat 13 mayıs. Son 3-4 gündür ovülasyon testlerim gittikçe koyulaşıyor sonuncu bugün yaptığım böyle olup gebelik öğrenen oldu mu
İnşallah..Bir kaç gün daha koyu çıkarsa var demek
Aynen çatlama olmuş ama netleştirmek adına bi kaç gün daha devam edin teste
Aynen çatlama olmuş ama netleştirmek adına bi kaç gün daha devam edin teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?