Ovulasyon ve Hamilelik

Esmanur58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
27
11
1
36
Arkadaşlar ben yeni üyeyim beni aydinlatirsaniz sevinirim
Cok merak ediyorum kadinlarda her ay ovulasyon yani yumurta catlamasi olur ya, acaba yumurtanin catlamasi o kadinin o ay hamile olmadigini mi gösterir?
Bu konularda bilgim biraz az
Cok tsk ederim

Sormak istediğini tam anlayamadım ama genel olarak yazayım; hamilelik olmaması durumunda yumurta oluşur eğer döllenmezse adet döneminde atılır. Gebe olanların adet görmemesinin sebebi de yumurtanın tekrar oluşmaması. Yani gebe olunduğunda yumurtalık faaliyetleri askıya alınır. Direk soruna göre cevap verirsem evet hamile olmadığını gösterir.

kızlar evliliğimin 4.ayında hamile kaldım. hamile kaldığım tarihi hesaplarken hastalığımın son gününe denk geliyordu. yani erken yumurtladığımı düşünüyorum. şubat 21de Ne yazıkki 5 haftalık düşük yaşadım. şimdi yeniden denemelere başladık ve ovulasyon testi aldım. bugun hastalığımın 5.günü ve testim bu şekilde. hastalığım 4-5 gün sürüyor. galiba bi iki güne yumurtlıcam dimi

foto çıkmamış şimdi ekledim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 154
  • image.webp
    image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 178
Arkadaşlar lütfen yardım edin ben bu testlerden anlamadımm

Eklentiler

• AE6D262C-86C4-4386-8386-577AE029F486.webp
    AE6D262C-86C4-4386-8386-577AE029F486.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 93
kızlar ovulasyon testimi ilk kullanışımda hamile kaldım❤️ öyle bir testin varlığını sizden öğrenmiştim. herbirinize teşekkür ederim❤️

8 temmuz testine daha dikkatli baktım test biraz bozulmuş koyu gibi görünüyor.iş yaptığınız sa 10 Temmuz'da ki gibi miydi ? Eğer değilse 10 Temmuz'da yumurtlamışsınız . İkisinde de aynı koyuluk varsa pko var mı sizde ?

8 temmuz testine daha dikkatli baktım test biraz bozulmuş koyu gibi görünüyor.iş yaptığınız sa 10 Temmuz'da ki gibi miydi ? Eğer değilse 10 Temmuz'da yumurtlamışsınız . İkisinde de aynı koyuluk varsa pko var mı sizde ?

Hamile kalmadan önce kontrol için doktora gitmiştim ve simir testide yapılmıştı herhangi bir sorun olmadığını herşeyin normal olduğunu söyleimşti. 10 temmuzda yaptığım test 8 temmuzdakinden daha koyuydu ilk yapıldığında

10 Temmuz'da yumurtlamışsınız demek ki .11 ve 12 temmuzu da değerlendirin, hersey gönlünüzce olsun

Sanırım bgn pic oldum ilk resim bgn ikinci resimde dünkü test :)

Eklentiler

• 180711.webp
    180711.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 180710.webp
    180710.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
Bugün ve yarını değilmi birde çatlamış mı yumurtam çatlayacak mı
Henüz catlamamis yumurtan catladiginda ovu testin tekrar siliklesecek. Test yapmaya devam et bakalım. Bence bugünü ve cumayi degerlendir sperm 3 güne kadar yaşıyor.

Kızlar... Geçen aya kadar korunuyordum. 28 günde adet görüyorum. Geçen ay 21. Günde yumurtladim. Adetim de zamaninda geldi. Bu ay ovulasyon testlerini kullanmaya başladım. 9. Günümde koyu gibi bugün tekrar yaptım 11. Günüm ve çizgi kayboldu. Ayrıca bugün yapışkan bi akintim oldu kaşık agrimda vardı geçen ayda 11. Günümde olmuştu. kafam karman çorman oldu. Ben iki defa mı yumurtluyorum yoksa benim yumurtlama sürecim mi uzun bilemedim. Çubukları da ekliyorum bilen yardımcı olsun lütfen.

Eklentiler

• IMAG0827.webp
    IMAG0827.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 45
Back
X