Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 temmuz da yumurtlamışsınızArkadaşlar lütfen yardım edin ben bu testlerden anlamadımm
Şöyle bir durum var 10 temmuzda da koyu oldu onunda fotoğrafı var.8 temmuz da yumurtlamışsınız
8 temmuz testine daha dikkatli baktım test biraz bozulmuş koyu gibi görünüyor.iş yaptığınız sa 10 Temmuz'da ki gibi miydi ? Eğer değilse 10 Temmuz'da yumurtlamışsınız . İkisinde de aynı koyuluk varsa pko var mı sizde ?
Amin inşallah pko muayenelerde çıkıyor sanırım dimi ?10 Temmuz'da yumurtlamışsınız demek ki .11 ve 12 temmuzu da değerlendirin, hersey gönlünüzce olsun
Bugün yumurtlamissiniz bugünü ve cumayi degerlendirinSanırım bgn pic oldum ilk resim bgn ikinci resimde dünkü test :)
Bugün yumurtlamissiniz bugünü ve cumayi degerlendirin
Henüz catlamamis yumurtan catladiginda ovu testin tekrar siliklesecek. Test yapmaya devam et bakalım. Bence bugünü ve cumayi degerlendir sperm 3 güne kadar yaşıyor.Bugün ve yarını değilmi birde çatlamış mı yumurtam çatlayacak mı