- Emoji Skoru
- 645
- Puanlar
- 303
Kızlar selam. 30 yaşındayım ve 6 aydır bebek deniyoruz ancak henüz gerçekleşmedi. Her ay neredeyse yumurtlama döneminde tek taraflı ağrılarım oluyor ve dr kontrolünde de yumurta büyüttüğümü görüyoruz ama ovülasyon testlerinde hiç pozitif yakalayamıyorum. Salı günü (2 gün önce) doktor kontrolünde yine 14mm yumurtam gözüktü. Ve 2 gündür şeffaf yumurta akı şeklinde akıntım var. Özellikle bugün sabahtan bu akıntı çok yoğundu. Ancak 2 gündür akiam 7-8 gibi test yapıyorum (Labioquick kaset test) ve aşırı silik çizgi görüyorum sadece. Bu akıntı ve folikül büyütme sürecinin ne kısmında genelde pozitif yakalıyorsunuz. Erken ya da geç test yapıyor olabilir miyim? Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilir mi? Bir de ovülasyon sonrasında regle kadar lekelenmem oldu bir kaç ay, doktor problem görmedi ama benim kafamı kurcalıyor. Sanki hamiliğe engel olan kısım yumurta büyütmek değil de, reglin ikinci yarısı gibi hissediyorum. Benzer durumlar yaşayıp ovülasyon testinde pozitif görenler, testi nasıl yapmam gerektiği ile ilgili öneri verebilirse çok sevinirim. Testler aşırı silik çıktığı için fotoğraf eklemeye gerek duymadım.