Ovülasyon yardım

Sldangl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
209
102
103
27
Kızlar son reglim tarihim 15 nisan elimde ovülasyon testi olmadığı için klasik hesaplama ile 25 26 27 28 29 30 1 olmak üzere her günü değerlendirdik. Bugün şeffaf akıntım gelince acaba bugün mü yumurtlamam oldu diye düşündüm ayın 3 ümü acaba benim yumurtlamam dedim ovülasyon testi aldım böyle çıktı. Bu yumurtlanın geçtiğini gösteriyor yoksa yakın zamanda yumurtlama olacak gibi mi hiç anlamadım yoksa bugün mü yumurtladım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 163
Kızlar son reglim tarihim 15 nisan elimde ovülasyon testi olmadığı için klasik hesaplama ile 25 26 27 28 29 30 1 olmak üzere her günü değerlendirdik. Bugün şeffaf akıntım gelince acaba bugün mü yumurtlamam oldu diye düşündüm ayın 3 ümü acaba benim yumurtlamam dedim ovülasyon testi aldım böyle çıktı. Bu yumurtlanın geçtiğini gösteriyor yoksa yakın zamanda yumurtlama olacak gibi mi hiç anlamadım yoksa bugün mü yumurtladım
Ovulasyon testleri genelde iki uc gun ust uste yapilinca onckeine ve sonrakine gore degerlndirilir. Tek basina pik mi bilmek zor :( sen degerlendir yine

Bugünüde değerlendirdim yarın yine test yaptığımda daha silik mi olması lazım nasıl yorumlucam bilmiyorum ki

Doktorlar yumurtlama hesabını ortalama olarak şöyle hesaplıyor ,son adet tarıhınden 14 gün cıkarıcaksınız 15-14=1 yanı sızın yumurtlama gununuz hesaba göre 1 mayıs oluyor ortalama olarak o yuzden sız tam bılemıcegınızden 25 nısan ve 5 mayıs arasını gün aşırı degerlendırırsenız yumurtlamayı kaçırma sansınız düşük olur.Ve ovulasyon testı regl bıttıgı gun baslanır bır sonrakı regl tarıhıne kadar ve pik gunu anlasılır.Bu testte anlasılmaz.Gebelık oluncada cokk akıntı oluyor,adet oncesıde olabılıyor ve yumurtlama zamanı da ,sadece akıntı kafanızı karıstırmasın ve çatlama oldugunda bı agrı olur kasıkta.Tabı herkes hıssetmeyebılır.

Bugünü değerlendiremedim malesef ihtimal yokmu yani bu durumda, yumurtlama tarihimi uygulamadan hesaplamıştım dediğim gibi her gün ilişki oldu ama meğer bugünmüymüş yani :(

Bugünü değerlendiremedim malesef ihtimal yokmu yani bu durumda, yumurtlama tarihimi uygulamadan hesaplamıştım dediğim gibi her gün ilişki oldu ama meğer bugünmüymüş yani :(
Spermler kadın vücudunda 2 3 gün canlı kalabiliyormuş canım ve bir gebenin günlüğünü takip ediyorum her akıntı yumurtlama olmayabiliyormuş adet bittikten sonra ertesi gün ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapmak en doğrusuymuş yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün arayla olacak şekilde olmasını söylüyor

Spermler kadın vücudunda 2 3 gün canlı kalabiliyormuş canım ve bir gebenin günlüğünü takip ediyorum her akıntı yumurtlama olmayabiliyormuş adet bittikten sonra ertesi gün ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapmak en doğrusuymuş yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün arayla olacak şekilde olmasını söylüyor
3 gün arayla dediği 2 boş 1 dolu mu oluyor canım? Bunu anlayamıyorum 😂

Arkadaşlar bugun adet günün ovulasgon pik görünüyor. Böyle hamileliğini öğrenen var mı ?

Eklentiler

• 1000083694.webp
    1000083694.webp
    14 KB · Görüntüleme: 120
Böyle öğrenen bir kaç kişiyi görmüştüm ama kimyasal gebelik gibi durumlar olabileceğinden kan vermeden kesin demek yanlış olur

İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır diyelim tabi ama en net sonucu bekleyelim 😍

Back
X