Ovulasyon yorumlama yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi cns15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cns15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
254
121
33
33
Merhaba ovulasyon testlerimi ekledim. Son regl tarihim 20 aralık. Regl bittiğinde teste başladım 4 ünde ve 7 sinde test yapamadım . Sadece ayın 3 ünde biraz koyulaşma gördüm onun dışımda hiç pik göremedm. Hep silik çizgi yada yok gibi çizgi ben yumurtlamıyormuyum acaba .. regl bittikten sonra kremsi akıntım oldu sonra ayın başından düne kadar uzayan şeffaf akıntım vardı bugunde çok yoğun kremsi akıntım başladı kasık agrım bel agrım çok oldu sonra geçti sadece bazen ara ara oluyor.. bilen birisi lütfen yorum yazabilirmi

Eklentiler

• 5B33DE48-F554-4104-AD86-C4861333D4E1.webp
    5B33DE48-F554-4104-AD86-C4861333D4E1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 87
Muhtemelen 4unde koyulasti ve yumurta catladi...adet oldugunuzda 14 gun oncesini hesaplayin mesela ocak 18de adet olursaniz 4unde yumurta catlamistir kesin olan yumurta ile adet arasi 14 gun olmasi..diger adette 20 araliksa buda 18 ocak dersek 29 gun dongunuz bu hesap sonraki aylarda yumurta tarihinizi tahmini bulmada isinize yarar

Muhtemelen 4unde koyulasti ve yumurta catladi...adet oldugunuzda 14 gun oncesini hesaplayin mesela ocak 18de adet olursaniz 4unde yumurta catlamistir kesin olan yumurta ile adet arasi 14 gun olmasi..diger adette 20 araliksa buda 18 ocak dersek 29 gun dongunuz bu hesap sonraki aylarda yumurta tarihinizi tahmini bulmada isinize yarar
Teşekkür ederm ben yine de hergün yapmaya devam edeyimmi ara ara sağ kasığım ağrıyor. Kremsi akıntım yoğundu bugun ara da da yumurta akı givi uzatan akıntm oluyor. Birde 4 ğnde ilişti olmadı ama 3ündr ve 5 inde oldu . 4 ğndr çatladıysa bı ay kaçırdımmı acaba 😔

Teşekkür ederm ben yine de hergün yapmaya devam edeyimmi ara ara sağ kasığım ağrıyor. Kremsi akıntım yoğundu bugun ara da da yumurta akı givi uzatan akıntm oluyor. Birde 4 ğnde ilişti olmadı ama 3ündr ve 5 inde oldu . 4 ğndr çatladıysa bı ay kaçırdımmı acaba 😔
Merhaba bende ovulasyon kullandım bat 4 ocakti hala adet olmadım sormak istediğim ovulasyon testinde hep çizgi var mı yada çatlama dışı çizgi ne kadar belirgin oluyor ?

Back
X