Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yorumu yapar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki çizginin aynı derecede kırmızı olması gerek diye biliyorum pik değil bu ama yakın ,ama riske atmak istemezsen ,değerlendirebilirsinde bence tabii.

İki çizginin aynı derecede kırmızı olması gerek diye biliyorum pik değil bu ama yakın ,ama riske atmak istemezsen ,değerlendirebilirsinde bence tabii.
Çok teşekkür ederim piki gördükten sonra silikleşinceye kadar mı değerlendiriyoruz

Piki görünce birkaç gün değerlendirilebilir bence, yumurta takibinde iğne yapılınca doktorlar üst üste 3 gün diyor.

Çok teşekkür ederim piki gördükten sonra silikleşinceye kadar mı değerlendiriyoruz
Bu günü de degerlendirin. Pik öncesi de önemli. Spermler 72 saate kadar yaşıyor ama yumurta 24 saat. O yüzden bugünü degerlendirin bence.

İki testte pik değil t c ile eşit koyulukta veya daha koyu olmalı ve yumurtlama günü ve yumurtlama çatlaması(pikten silikleşmeye dönmesi) ile itibaren 3 gün ilişki deniliyor ama eşinizde sıkıntı varsa bir gün dolu bir gün boş öneriyorlar

Çok teşekkür ederim

Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?

Su tuketimine dikkat ediyorsunuz değil mi? Yani oruç tutuyorsanız zaten dikkat edilecek bir şey yok ama tutmuyorsanız testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını birakmaniz gerekiyor.
Bugünkü test silik çıkmış ama tam istenildiği gibi silik değil. Çatlama olmuş da olabilir. Akşam ondan önce bir test daha yapın isterseniz ona bakalım bir. Daha da siliklesmisse çatlamış demektir.

Oruç tutuyorum canım o yüzden acaba diye hiç şüphem yok anlayamadım ben düne göre baya silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…