Çok teşekkür ederim piki gördükten sonra silikleşinceye kadar mı değerlendiriyoruzİki çizginin aynı derecede kırmızı olması gerek diye biliyorum pik değil bu ama yakın ,ama riske atmak istemezsen ,değerlendirebilirsinde bence tabii.
Çokkk teşekkür ederimPiki görünce birkaç gün değerlendirilebilir bence, yumurta takibinde iğne yapılınca doktorlar üst üste 3 gün diyor.
Biraz önce yaptığım testÇokkk teşekkür ederim
İki test de pik değil ama olmak üzereBiraz önce yaptığım test
Bu günü de degerlendirin. Pik öncesi de önemli. Spermler 72 saate kadar yaşıyor ama yumurta 24 saat. O yüzden bugünü degerlendirin bence.Çok teşekkür ederim piki gördükten sonra silikleşinceye kadar mı değerlendiriyoruz
Teşekkür ederimİki test de pik değil ama olmak üzere
Rica ederimTeşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBu günü de degerlendirin. Pik öncesi de önemli. Spermler 72 saate kadar yaşıyor ama yumurta 24 saat. O yüzden bugünü degerlendirin bence.
Çok teşekkür ederimİki testte pik değil t c ile eşit koyulukta veya daha koyu olmalı ve yumurtlama günü ve yumurtlama çatlaması(pikten silikleşmeye dönmesi) ile itibaren 3 gün ilişki deniliyor ama eşinizde sıkıntı varsa bir gün dolu bir gün boş öneriyorlar
Rica ederim. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız sağlıcakla.Çok teşekkür ederim
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRica ederim. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız sağlıcakla.
Su tuketimine dikkat ediyorsunuz değil mi? Yani oruç tutuyorsanız zaten dikkat edilecek bir şey yok ama tutmuyorsanız testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını birakmaniz gerekiyor.
Oruç tutuyorum canım o yüzden acaba diye hiç şüphem yok anlayamadım ben düne göre baya silikSu tuketimine dikkat ediyorsunuz değil mi? Yani oruç tutuyorsanız zaten dikkat edilecek bir şey yok ama tutmuyorsanız testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını birakmaniz gerekiyor.
Bugünkü test silik çıkmış ama tam istenildiği gibi silik değil. Çatlama olmuş da olabilir. Akşam ondan önce bir test daha yapın isterseniz ona bakalım bir. Daha da siliklesmisse çatlamış demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?