- Konu Sahibi VeterinerHekimElif
-
Evet ama yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra regl olunur. Senin tahmini adet tarihin yakın yani. Çünkü yumurtlama günün belli o yüzden öyle dedim.
Havuç suyu öneriyolar. Ben de içtim bir kere işe yaradı mı bilmem. Benim de tam bir hafta oldu yumurtlama olalı. Cumartesi pazardıEki Görüntüle 3593170
Ovulasyon testime bakar mısınız yumurtamın çatlaması için ne yapmam lazım
İnşallah çok teşekkür ederimHavuç suyu öneriyolar. Ben de içtim bir kere işe yaradı mı bilmem. Benim de tam bir hafta oldu yumurtlama olalı. Cumartesi pazardıpazartesi çatladı. Sizin de öyle olur büyük ihtimal
bu testimi yorumlayabilir misinizEvet ama yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra regl olunur. Senin tahmini adet tarihin yakın yani. Çünkü yumurtlama günün belli o yüzden öyle dedim.
Bi önceki ay Babyfast marka Ovulasyon testi kullanmıştım. Ondan çizgiler çok net oluyordu. Bu laboquick marka. Emin olamadım pik konusunda
Bu
Bi önceki ay Babyfast marka Ovulasyon testi kullanmıştım. Ondan çizgiler çok net oluyordu. Bu laboquick marka. Emin olamadım pik konusunda
Ben de bu ay laboquik kullandım. Net pik gördüm. Ama sanki senin daha pik olmamış gibi. Bence yapmaya devam etmelisinBu
Bugün düne gore silik gibi. Bugünü de değerlendirin muhakkakEki Görüntüle 3593468
Acaba çatlama olmuş mu yoksa yumurtlama devam mı ediyor
Teşekkür ederimBugün düne gore silik gibi. Bugünü de değerlendirin muhakkak
Ne zaman kürtaj olmuştunuz acabaAy inşallah öyledir önceden boş gebelik geçirdiğim için bir umut oldu bana testler ve söyledikleriniz. Allah her isteyene versin. Teşekkür ederim canım
25 ocakta oldum . Betam 463 çıktı. Hamileyim şuan çok şükürNe zaman kürtaj olmuştunuz acaba
Hayırlı olsun tekrardan25 ocakta oldum . Betam 463 çıktı. Hamileyim şuan çok şükür
“Bat 12 Haziran olanlar birlikte bekleyelim” konusuna gelebilirsiniz. Benimle aynı gibi duruyor testleriniz orada bakalım. Oraya da paylaşın.Hanımlar merhaba kusuruma bakmayın bu şekilde açık yazmak zorunda kaldım ama derdimi analatabilmek için. Sizce 25 Mayıs pik mi ayrıca bu değerlendirmelere göre hamile kalma şansım olurmu yorumlarmısınız rica etsemEki Görüntüle 3597290
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın25 ocakta oldum . Betam 463 çıktı. Hamileyim şuan çok şükür
Ay tahmin etmiştim ovulasyon testinden çok mutlu oldum25 ocakta oldum . Betam 463 çıktı. Hamileyim şuan çok şükür
Ay inşallahHayırlı olsun tekrardanben de aralık da oldum inşallah bana da nasip olur
Peki kürtaj sonrası yorulunca kasık ağrınız oluyor muydu benim 4. Ayım ayakta çok kalıp yorulunca arada kasığım sızlıyor. Doktor bir sorun yok dedi ama merak ettim sizin de oluyor muyduAy inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin
Peki kürtaj sonrası yorulunca kasık ağrınız oluyor muydu benim 4. Ayım ayakta çok kalıp yorulunca arada kasığım sızlıyor. Doktor bir sorun yok dedi ama merak ettim sizin de oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?