- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.041
tombıkkus demesı kolayda ıste beceremeyenlerdenım bende
canım anlıyorum tabi kolay olmaz. bişeyi çok isteyip de sahip olamamak çok kötü bir duygu. hele ki istediğin şey bir çocuksa, daha da zor. ama napalım. kendimizi sıksakta olmıcaksa olmuyor, sıkmazsak belki şansımız artar. (gerçi benim çocuk tutkum yok şuanda ama yine de çoğul konuşuyorum nedense) :)) ne kadar zamandır uğraşıyorsun, kaç yıllık evlisin :)
kimse cvp vermicekmi amaaaaaa
slm kıslar birşey sormak istiyorum 2 aydır ovu testi kullanıyorum bu 2. ayım. geçen ay 15 16 çiftti sonra silik . bu ay 12 sinden beri yapıyorum hala çift 12 13 14 biraz daha az koyuydu bu son 3 gündür 2. çizgi birinciden baya koyu neden böyle oldu anlamadım. gg den labaquıck testi aldım acaba bozukmu dicem.ama adet bittiğinden beri yapıyorum önceleri silikti sonra 12 de koyulaştı .herhangi bir rahatsızlığımda yok neden böyle oluyodur sizce . resimde ekledim ama 12 sinden beri olanlar biraz silikleşmiş üstünden zaman geçti diyemi bilmiorum tuhaflaşmışlar daha koyulardı. en üstteki yeni yapıldığı için daha net diğerleri sararıp silikleşmiş uzun süre geçtiği için ama son 3 gün zaten aynı bugünki gibiydi
benim daha 6. günüm oldukça belirgin çizgim, bu ay ilk kez kullanıyorum.
ilk çizgi kadar koyu değil ama oldukça yakın.
acaba ben erken mi yumurtluyormuşum? 26 günde bir adet oluyorum, takvime göre 12-13. gün yumurtlamam
hamile olabilirsinn :))
teşekkür ederim cvp larınız için...inşallah hamileyimdir tabiii:) ama ben yinede çift günleri esgeçmeyeyim..hamile olmamın belli olması için 6 gün çok erken sanki :)
gerçi yorumu yazdıktan sonra tekrar baktım fotonun büyük haline. aslında en son testin tamamen pozitif gibi duruyor. gerçi silikleşti diyorsun, tam o günkü renkleri görebilseydik iyi olurdu. ben bugünkü testin pozitif yani yumurtlamak üzeresin diye düşünüyorum. yarın testi tekrarla canım silikleşirse yumurtladın demek olabilir.
gerçi yorumu yazdıktan sonra tekrar baktım fotonun büyük haline. aslında en son testin tamamen pozitif gibi duruyor. gerçi silikleşti diyorsun, tam o günkü renkleri görebilseydik iyi olurdu. ben bugünkü testin pozitif yani yumurtlamak üzeresin diye düşünüyorum. yarın testi tekrarla canım silikleşirse yumurtladın demek olabilir.
buge durumlarımız aynı. ben de hala çift çizgi görüyorum bir haftadır. senin adet günün ne zaman? haberleşelim mutlaka
bnde bu ay testlerden aldım kızlar bakalım hayırlıs:)ama benım bu ay adetım cok gecıktı 9 gun rotarlı geldı normalde 28 gunde bır oluyodum ama sımdı ne zaman olcam bılmıom ben ne zaman baslayım testlerı yapmaya acaba??
ben oyle yapiiim en iisi başlayım bıttıgının haftasına ne olur ne olmaz:)son 3 ayın ortalamasını al ona göre yap.ggden 20li falan aldıysan adetten 5 gün sona falan en geç başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?