- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.661
dünkine göre koyuluğu aynı gibi cnm ben de aynen devam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun)) bir iki güne sen de yakalarsın gibi çift çizgiyi )
Kızlar ben de 35 günde bir adet oluyorum. Ama ilk defa ovulasyon testi kullandığımdan adet biter bitmez başladım yapmaya. Düne kadar hep silik çizgiydi. Normalde bu pazar yumurtlamam lazım. Dün çizgi koyulaşmaya başladı. Kızlar fotoğrafını eklesem bi baksanız. Acaba bugünkü tam çift çizgi değil değil mi? Biraz silik çünkü.
Eki Görüntüle 554144 Eki Görüntüle 554143
arkadaşlar bu gülen yüz çıkan ovu.testlerinde gülen yüz çıkıyormu gerçekten ya ben ilk defa aldm hep laboquick kullanıyodum.hep sililk çıkıyo sanırım geç yumurtlıycam ama merak ettim.çubuğunu çıkarınca çizgi olarakda çıkıyor mu iki koyu çizgi??
yok cnm sen devam et ben de 10. günümde yapmaya başladım 18. 19. ve bugün yani 20. günümde baya koyu çift çizgiyi yakaldım. Sabret ve devam et benceBir de 4 saat süreyle sıvı almıcaksın ve sabahki ilk idrarınla yapmıcaksın biliyosundur gerçi de ben bi daha söyliyim dedim.
çıkmayabilir canım.ama sen teste devam et bence belki geç yumurtlıcaksın.benimde mesela adetimin son gününden beri silik çizgi çıkmaya başlamıştı son iki gündür renk değişmeye başladı yani koyulaşmaya başladı.sen devam et bakalım.
kızlaar ya hamilelik jeli diye bisey gördüm gg da.sizce işe yararmı kullanıp hamile kalan varmıdır?biraz sacma gibi geldi ama bilemedim de. bi umut işte.
sen adet oldun mu ki
yok tatlım yaa adet olmadım.yanlıs anladın aslında hamilelik olusması içinmiş göya o jel pek sacma geldi bana ama sorayım dedım sonucta gittigidyorda gördüm
ilk defa duydum jeli nereye suruyolar
kızlaar ya hamilelik jeli diye bisey gördüm gg da.sizce işe yararmı kullanıp hamile kalan varmıdır?biraz sacma gibi geldi ama bilemedim de. bi umut işte.
merhaba arkadaslar bende ovuluasyon testi aldım denemeye baslıycam ama kafamda da şöyle soru işareti var internetten ne zaman yumurtlama olucagını hesaplayan sitelerde (son 3 ayı girdigin) ayın 22 sinde yumurtluycamı söylüyo ama adet döngüsüne göre bakıldıgında 27sinde yumurtluycam söyleniyo..nezaman başlamalıyım sizce testi yapmaya.
Slm arkadaşlar.Bana da test markası önerebilir misiniz?
merhaba arkadaslar bende ovuluasyon testi aldım denemeye baslıycam ama kafamda da şöyle soru işareti var internetten ne zaman yumurtlama olucagını hesaplayan sitelerde (son 3 ayı girdigin) ayın 22 sinde yumurtluycamı söylüyo ama adet döngüsüne göre bakıldıgında 27sinde yumurtluycam söyleniyo..nezaman başlamalıyım sizce testi yapmaya.
Slm arkadaşlar.Bana da test markası önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?