- 14 Mart 2013

- 1.316

- 32

- 113

- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
 - 

- #22.381

breezy kardeşim sana çok teşekkür ederim bana cvp yazdığın için saol ALLAH razı olsuun canım benim adetim geçen ay 3 gün geldi ve siyah olarak geldi(soğAn kürü kullanmıştım herhalde üşütmeyi attım) ben labaquik idrardan ovulasyonu hemen adetim bittiği gibi 24 nisanda kullanmaya başladım kullanmadan 4 saat evvel hiç bir sıvı almadım ve sabah ilk dirarla yapmadım. Nisanın 30unda 2 koyu çizgiyi yakaladım yani adetimin 10. günü 11. günü yine 2koyu çizgi çıktı 12. günü dün 2. çizgi çok az silik gibi çıktı yani koyu gibiydi 13. gün bugün ise yineaynı yorumunu 4 gözle bekliyorum 2. çizgi silik çıkması gerekmezmi? şimdiden saol
breezy kardeşim sana çok teşekkür ederim bana cvp yazdığın için saol ALLAH razı olsuun canım benim adetim geçen ay 3 gün geldi ve siyah olarak geldi(soğAn kürü kullanmıştım herhalde üşütmeyi attım) ben labaquik idrardan ovulasyonu hemen adetim bittiği gibi 24 nisanda kullanmaya başladım kullanmadan 4 saat evvel hiç bir sıvı almadım ve sabah ilk dirarla yapmadım. Nisanın 30unda 2 koyu çizgiyi yakaladım yani adetimin 10. günü 11. günü yine 2koyu çizgi çıktı 12. günü dün 2. çizgi çok az silik gibi çıktı yani koyu gibiydi 13. gün bugün ise yineaynı yorumunu 4 gözle bekliyorum 2. çizgi silik çıkması gerekmezmi? şimdiden saol
ve özür dilerim unuttum bugun yani 13.gün benden kahverengi sümük gibi akıntı geldi canım nedir bu?
ve özür dilerim unuttum bugun yani 13.gün benden kahverengi sümük gibi akıntı geldi canım nedir bu?
sen oldunmu humus ?
Hayir ama resmen geliyorum diyor ve cok uzuluyorum :/ 5 dk tuvaletim geliyor her gittigimde de burnuma kan kokusu geliyor resmen afedersiniz. Atesim dustu 36.4 bekliyorum iste
reglin kaç günde bir oluyor arkadaşım ?
yumurta çatladığındamı oluyouş acaba?bazen yumurtlarken öyle kanlı oluyormuş bendede bi kez olmuştu şaşırmıştım ama çoğu kadında olurmuş meğer
yumurta çatladığındamı oluyouş acaba?
çok teşekkür ederim arkadaşım saol.Reglim 3-4 gün sonra,bazen aynı gün,bazen 1 hafta sonrada olduğu oluyo ama pko filan bişey yok bende.şuan baktım çok çok az açık kahverengi bulanık akıntı gibi şey vardı çamaşırımdabugünde çok az silik çıktı ya 2. çizgim cnm hala devm ediyo ozaman çatlama herhalde.Biz 2 koyu çizgiyi gördüğümüzden beri 3 gündür hergün ilişkiye giriyoruz şimdi bu 2.çizgi silikleşene kadar hep ilişkiye devammı etçez (başını ağırttım kusura bakma bunu kimseyle paylaşamıyorum şuan sen bana hızır gibi geldin inan) 
mrb arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 6 aylık evliyim bu ay karar verdim bi bebişim olsun istiyorum. 30 günde bir adet oluyorum. işimi şansa bırakmamak için galenik marka ovulasyon testi aldım. son adet tarihim 20 nisan. yani bugün 12. günümdeyim. normalde testin kullanım kılavuzunda 13. gün yapın diyordu ama ben kaçırırsam diye bugün başladım yapmaya. mercekle baksanız anca anlarsınız çok silik bir çizgi çıktı. silik çizgi olduğunda ilişkiye girmeliyim acaba ??? :44::44::44:
Hayir ama resmen geliyorum diyor ve cok uzuluyorum :/ 5 dk tuvaletim geliyor her gittigimde de burnuma kan kokusu geliyor resmen afedersiniz. Atesim dustu 36.4 bekliyorum iste
regline 3-4 gün varsa , lekelenme normaldir zaten.
regl öncesi genellikle olur ki .
sen çizgileri takma kafana... regl günü gelene kadar mesaiye devam et...
canım teşekkür ederim...
şimdi şöyle olacak ; olası günleri değerlendirdin ve diyelim ki 2 gün sonra testi tekrarladın. 2. çizgiyi yine ilk başlardaki gibi silik gördün.yani senin ifadenle hiç çıkmadı, anlamı şu ; yumurtan çatlamış.sen ve kocancın gerekli çalışmayı yaptıysanız , çatlayan yumurtanın döllenme ihtimali var demektir.
hamile olup olmadığınla ilgili bilgiyi de muhtemel regl tarihine 1-2 gün kala ya erken gebelik testleri ile yada yine ovulasyon testi ile öğrenebilirsin.
ovulasyon testini regl tarihinden 1 gün önce yaptın diyelim. hani ovulasyon yakalamaya çalışırken , aynı koyulukta 2. çizgiyi de görmüştün ya , eğer hamile kaldıysan yani yumurtan döllendiyse , o testin aynı sonucu ile karşılaşırsın.
bunun için en sağlıklı test günü , değerlendirmeden 10 gün sonrasıdır.
kocancınla yaptığın değerlendirmeyi kastediyorum canım
aynen benimde burnuma kan kokusu geliyo sanırım bende olacam. sabah gene gebelik testi yapmıştım bişey çıkmadı bende bekliyorum artık. pöööööööfffffffffffffffff
pko yu tam anlamıyla yaşıyorum sanırım yumurtalarım çok ama büyümüyolar ve çatlamıyolar bu testlerde onun ıspatı sanırım lh üretiyorum o yüzden ama çatlama olmayınca lh ta tavan yapmıyor yumurtlama günlerimde baya koyulaştı testler çünkü(( 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?