- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.881
teşekkür ederim canım.core testi 3 aydır kullanıyorum.güvenilirdir. kontrol çizgisi en fazla fotograftaki kadar koyu oluyor.daha koyu olduğunu hiç görmedim. test çizgisi yumurtlamaya yakın günlerde silik bir şekilde beliriyor ve yaklaştıkça koyulaşıyor.kontrol çizgisi ile aynı koyuluğa geldiğinde yumurtluyorsundur demek. fotografa dikkat edersen iki çizgide hemen hemen aynı koyulukta.canım belki seni gebelik testlerindeki kontrol çizgisi yanıltıyordur. ovulasyon testinde çok koyu olmuyor.umarım aydınlatabilmişimdir.
çok teşekkür ederim ilgin ve cevabın için.benim 25 ağustosda regl olmam gerekiyordu ama hala olamadım malesef.testler yeni geçti elime, önümüzdeki ay için yapacaktım ama nasıl olduğunu merak ettiğim için bugün bi tane deneyeyim dedim,kontrol çizgisi pembe test çizgiside çok daha silik pembe çıkınca teste bir sorun olduğunu düşündüm.peki ovülasyon gerçekleştikten sonra test çizgisininde silik çıkması normalmi?sende de böyle oluyormu?yani benim şu anda yumurtlama gibi bir durumum olamaz sanırım çünkü bugün regl gecikmesinin 7.günü