• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaaa kısssslar ne güzel bir grup olduk biz yaaa. hepinizi çok seviyorum :asigim:

(oklavadan kaçmak için yapıyorsam namerdim :roflol:)

benim geliyor zaten ve kopuyorum :))))))) sonra eşim de kopuyor. ondan sonra işin yoksa konsantre ol da yeniden başla. zaten bu bebek işine karar verdiğimizden beri (yani 1 aydır) sadece 1 defa kendiliğinden gelişen bir çalışmamız oldu ona da çalışma demek istemiyorum valla :))))))). onun dışındakiler görev gibi test çubuğuna bağlıydı. abartıyoruz bence :)

aynen canım şimdi tamamen doğal olarak gelişiyor çok daha iyi hatta tuhaf ama daha sık :kedi:

günaydın canlarım hepinize iyi haftalar.

bumera canım okudum da inşallah mailesindir. bir gebelik testi yapsan çıkmaz mı acaba? senin günün geçmiş miydi canım. hadi inşallah.

kızlar yaaa ayçacım demiş ya çok kanamam var, benim normale göre oldukça az kanamam oldu. ikinci gün coşması lazımdı hiç öyle olmadı. çok başım ağırdı ilaç içtim ondan oldu desem (ilaç biraz keser kanamamı) sonra artardı ı ııh artmadı. bugün de 4. günüm neredeyse bitti gibi damla damla yani ki ben 5 gün regl olurum normalde. ne oldu anlamadım. umarım bişi yoktur :( annem mevsim geçişlerinde olur falan diyor ama korktum ya...

canım henüz günüm geçmedi yani yarın olmam gerekiyor test yapmayı da düşünmüyorum sadece bekliycem bugünde ovulasyon testi yaptım ilk çizgi kop koyu hatta diğeri ona göre açık renkte kaldı dün gece çalıştık diyorumki acaba bu gecedemi çalışsak yoksa dün çalıştık ya bugün değil yarınmı çalışsak diyorum ayy bilmiyorum vallahi kafam dedim ya allak bullak.

yaaa kısssslar ne güzel bir grup olduk biz yaaa. hepinizi çok seviyorum :asigim:

(oklavadan kaçmak için yapıyorsam namerdim :roflol:)[/QUO

çatlakkkk kaydirigubbakcemile3 yermiyim ben bunu hee listede adın var bikerem takipteyim seni şekerim :olmaz:
devam et böyle ayçacım amaç senin bu söylediğin gibi yapabilmek lazım ama malesef ister istemez kasıyoz kendimizi, ona bakarsan ben daha bir ay denedim ama bu ay umursamıycaz hatta ben kendi adıma 3 ay daha ötelesemmi bu işi tam yaza geliyo olursa tatile gidemicem diye düşünüyorum yasakkelime

kızlar biri bana cvp yazabilirmi??
nette coretest markası var..fiyatı da uygun..
ondan alsam net gösterirmi?

canım pardon görmedim yazdıgını.

ben de ilk kez kullandım gecen ay coretest almıstım.ben memnunum ama bazı arkadaslar memnun kalmadı elimdekiler bittiginde bende wondfo markalı olandan alıcam canım. Tamamen sana kalmıs bir sey yani..

kızlar biri bana cvp yazabilirmi??
nette coretest markası var..fiyatı da uygun..
ondan alsam net gösterirmi?

canım ikisinden birini alabilirsin aynı işe yarıyor sonuçta ben mor olanı core test kullandım. sertifikası var diye terci ettim. çok net gördüm 3 gün çift çizgiyi. ama arkadaşlar mavi alıcaklar bu ay. karar senin tatlım.

(oklavadan kaçmak için yapıyorsam namerdim :roflol:)

evet tatlımm gercekten öyle olduk kaydirigubbakcemile3 herseyimizi paylasıyoruz cok guzelll :asigim:
bendee cok seviyorummmmmmmmmm hepiniziii Şeniz

canım pardon görmedim yazdıgını.

ben de ilk kez kullandım gecen ay coretest almıstım.ben memnunum ama bazı arkadaslar memnun kalmadı elimdekiler bittiginde bende wondfo markalı olandan alıcam canım. Tamamen sana kalmıs bir sey yani..

sağol tatlım..
evet bir de wondfo var..
neyse birinden alıyım o zaman..

canım henüz günüm geçmedi yani yarın olmam gerekiyor test yapmayı da düşünmüyorum sadece bekliycem bugünde ovulasyon testi yaptım ilk çizgi kop koyu hatta diğeri ona göre açık renkte kaldı dün gece çalıştık diyorumki acaba bu gecedemi çalışsak yoksa dün çalıştık ya bugün değil yarınmı çalışsak diyorum ayy bilmiyorum vallahi kafam dedim ya allak bullak.

canım böyle yazan arkadaşlar hep hamile olduklarını öğrendiler ama... şimdi ne desem bilmiyorum ki. inşallah hamilesindir bumeracım. sen bu adet döneminde daha önceden çift çizgiyi görmüş müydün canım yoksa ilk defa dün mü gördün?

çatlakkkk kaydirigubbakcemile3 yermiyim ben bunu hee listede adın var bikerem takipteyim seni şekerim :olmaz:
devam et böyle ayçacım amaç senin bu söylediğin gibi yapabilmek lazım ama malesef ister istemez kasıyoz kendimizi, ona bakarsan ben daha bir ay denedim ama bu ay umursamıycaz hatta ben kendi adıma 3 ay daha ötelesemmi bu işi tam yaza geliyo olursa tatile gidemicem diye düşünüyorum yasakkelime

hay Allah yemedin di mi :))))))))))

olsun ben yine de seviyorum sizi beeee opuyorumnanaktan

aynen canım şimdi tamamen doğal olarak gelişiyor çok daha iyi hatta tuhaf ama daha sık :kedi:

valla benim de reglim (artık nasıl regliyse :)) bitsin ben de senin gibi olcam canım. en güzeli :asigim:

bumera evet canım bu sekilde hamis olduklarını ogrenenler oldu.
ınsallah sende hamissindir cnm benim. Güzel haberleri verirsin bizlere de umut olursun. Bekleyelim de görelim bakalım ;)

bebek dusuncesiyle hic bir zaman beraber olmadım, tamam biliyorum o gun bisilerin olması gerektigini ama zorla kendimi kasmadım hiç tamamen kendiliginden gelisiyor hersey. Kocisime uzuluyorum adamın canı cıkıyor ama oda hayır demiyor :asigim:
dayanamıyor tavuk karısına hahahah :utangac:
bebek dusuncesi olmasın kafamızda,rahat olalım relax... yerimseniben nasılsa gelicek bebislerimiz allah büyüktürrrrrrrrrrr :1hug:
bizde böyle olucazzzzzzzzzzzz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
oh oh ohhhhhhhhhhh :dance: :teytey: :jeyyar: sositososito

ay evet eninnde sonunda bizde böyle olucaz yanii :CüvCüv:
inşallah bu grup böylece hepimiz aynı veya yakın zamanlarda hamiş oluruz böleee güle oynaya devam ederiz :teytey:

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - SON DURUM

1.idil - ßekLemede :kahve:
2.Bebekelover- kırmızı kartlı :1no2:
3.Aica- kırmızı kartlı :1no2:
4.İronik - kırmızı kartlı :1no2:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede :kahve:
6.Scuba - kırmızı kartlı :1no2:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok. :kahve:
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede. :kahve: