- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.781
Ins sen guzel haber veririsin cnmama 12. güne kadar pozitif çıkar diyolar.. bu yaptığım önceki günden daha silik sanki yani ben yanyana getirince farkı anlayamıyorum ama fotoğrafta önceki daha belirgin görünüyor.. Canım benim duaların için çok teşekkür ederim. Bu ay da sonuç alamazsak ramazan sonrasına kadar bırakalım diyor eşim. Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Bir an cok usuyorum sonra bir sicak basiyor su gibi terliyorum ama adrt olacak gibi belim agriyor o kadar cok yorgunum ki artik rabbime dua etmekten baska elimden bir sey gelmiyor ne kadar zor caresiz olmak sol kasigimda agri vardi umut ettim dun gittim ve baktirdim kanda demekki birttilere takilmamak gerek cnm sakin belirtilere takilma
kızlar ben bu sabahda test yaptım hiç bişiy yok ben pes ediyom çok yoruldum çok sıkıldım piskolojim bozuldu ya offfffff ben hiç anne olmıyacakmıyım yoksa ?2
yok hayır loboguick adlı bi test gitti gidiyordan almıştımerken gebelik testi mi yaptın?
yok hayır loboguick adlı bi test gitti gidiyordan almıştım
evet vanım aynen dediğin gibi iğne olmadım ya bişiy sorcam nen ayın 16 sında ovalasyon testi yaptım iki çizgi çıktı sonra 19 ve 20sinde tek çizgiydi sonra bidaha çok akıntım olunca tekrarladımtesti 23 de iki çizgi çok koyuydu 25 de yine tek çizgiydi hatta yazmıştım buraya acaba hamilemiyim diye o tek çizgi olunca akıntımda kesildi şimdi çok az kıremsi bi akıntı var swnce ikikezmi yumurtladımHatırladığım kadarıyla iğne de olmadın sen, adetine 5 gün vardı değil mi? Bu testlerle adete 1-2 gün kala bile çok silik çıkıyor sonuç. Biraz daha bekle yada prediktörün 6 gün öncesini al canım.
evet vanım aynen dediğin gibi iğne olmadım ya bişiy sorcam nen ayın 16 sında ovalasyon testi yaptım iki çizgi çıktı sonra 19 ve 20sinde tek çizgiydi sonra bidaha çok akıntım olunca tekrarladımtesti 23 de iki çizgi çok koyuydu 25 de yine tek çizgiydi hatta yazmıştım buraya acaba hamilemiyim diye o tek çizgi olunca akıntımda kesildi şimdi çok az kıremsi bi akıntı var swnce ikikezmi yumurtladım
Arkadaşlar benim yumurtalar çatlamadı mı hala sizce ?Adetin 16.günündeyim.27-28 siklusum.
Evet bende şaşırdım, bi yumurta daha ihtimali veriyodum, sende öle dediysen kesin bi daha yumurtluyorum o zmn24.de silikleşmeye başlamış ama 27.de tekrar koyulaşmış görünüyor. Bu ay herkes çift yumurtladı sanırım :)
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah birgün bizde burda paylaşırız müjdeli haberi bata gaç gün var ken yaptın testi belirtiler nelerdiEki Görüntüle 1959727
Hamileyim
Değer aralığına göre sonucum normal görünüyor sanki. Doktor da çok yeni daha dedi. Tekrar gidicem bakalım. Eve gelince de idrar testi yaptım :) bu kadar koyu beklemiyordum açıkçası :)
Kızlar en kısa zamanda inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah birgün bizde burda paylaşırız müjdeli haberi bata gaç gün var ken yaptın testi belirtiler nelerdi
Tebrikler , sağlıkla huzurla atlatırsın kavuşursun yavruna canımTebrik ederimm :) Sıra kalp atışlarında
Teşekkür ederim :) inşallah haberlerinizi alıcaz.tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah birgün bizde burda paylaşırız müjdeli haberi bata gaç gün var ken yaptın testi belirtiler nelerdi
Teşekkür ederim :) o kadar heyecanlıyım ki. Çok başka bi duyguymuş.Tebrik ederimm :) Sıra kalp atışlarında
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimTebrikler , sağlıkla huzurla atlatırsın kavuşursun yavruna canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?