- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #53.261
Evet bukadar esitlikte olmasi bana hamile olabilecginiz fikrini getiriyor eger oyle ise lh testleri hep pozitif cikarHayır tatlım tabiki onu biliyorum ben zannettim ki bugün yapılan test durunca ertesi gün aynı koyulukta kalmıyor ben adetimin 12.günü başladım ve nerdeyse hemen hemen hergün aynı saatlerde yaptım sonuçları da kafamı karıştırdı yani çizgiler şaşırttı predictor ovulasyon testini kullandım sıkıntı şu ki çizgiler çok dikkatli bakılırsa hep aynı bir arkadaş 17 ve 21 günler daha belirgin dedi
Idrarda cikmadi bata daha var 4 gun kadar ama gec dollenme gec yumurtlama ise iliski olmadi nasil olsun aklim almiyorKan yada idrar testi kesinlestirir.
Gec döllenme olabilir neden olmasin
İnşaallah canım dediğin gibidir yarın sabah ilk iş test yapmak olucak :)Evet bukadar esitlikte olmasi bana hamile olabilecginiz fikrini getiriyor eger oyle ise lh testleri hep pozitif cikar
Teste devam ettiniz mi? Günü belirleyebildiniz mi merak ettim.kızlar ovu testi dün pik yaptı bugünde iki çizgi aynı koyulukta yumurta çatlamış mıdır yoksa hala beklemede mı
Bildiğim kadarıyla test çizgisinin 10 dakikadan sonra artık dikkate alınmaması gerekiyor. Hatta son aldığım fortel markası için bu süre limiti 5 dk olarak verilmiş.Hayır tatlım tabiki onu biliyorum ben zannettim ki bugün yapılan test durunca ertesi gün aynı koyulukta kalmıyor ben adetimin 12.günü başladım ve nerdeyse hemen hemen hergün aynı saatlerde yaptım sonuçları da kafamı karıştırdı yani çizgiler şaşırttı predictor ovulasyon testini kullandım sıkıntı şu ki çizgiler çok dikkatli bakılırsa hep aynı bir arkadaş 17 ve 21 günler daha belirgin dedi
Teste devam ettiniz mi? Günü belirleyebildiniz mi merak ettim.
cnm sondan ikincisinde yumurtlamışsın o gun ve son yaptığın günü iyi değerlendirip çalışmalara devam et.bende ayın 15i sabahı t çizgisi c den koyudu 12-14-15-16-18-21 olarak değerlendirdik bakalım bekliyorum bendeSizce siliklesmeye basladımı Arkadaslar yorum alabilir miyim
Teşekkür ederim arkadaşım cevabn için inşallah HCG de de pozitfleri görürüzcnm sondan ikincisinde yumurtlamışsın o gun ve son yaptığın günü iyi değerlendirip çalışmalara devam et.bende ayın 15i sabahı t çizgisi c den koyudu 12-14-15-16-18-21 olarak değerlendirdik bakalım bekliyorum bende
İnşallah görürüz yenimi kullanıyorsun ovulasyon testini bende ilk kullandım pco var bende yumurta büyütücü iğne ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 3.ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum fakat 4 ay olacak hiç düzenli olmayan adetim düzenli gelmeye başladı baktım düzenli bende ovu testi yapmaya karar verdim.sitede bu sebeble bayağı hamile kalan var inş bizde onlardan biri oluruzTeşekkür ederim arkadaşım cevabn için inşallah HCG de de pozitfleri görürüz
Yok canım ben iki kere hamilelik geçirdim.düşük yaptım. Senin bebeğin kalbi neden durdu belli mi. ikisindede kullandım buay erken yumurtladm bende düzenli adet olan pcoluyum.İnşallah görürüz yenimi kullanıyorsun ovulasyon testini bende ilk kullandım pco var bende yumurta büyütücü iğne ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 3.ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum fakat 4 ay olacak hiç düzenli olmayan adetim düzenli gelmeye başladı baktım düzenli bende ovu testi yapmaya karar verdim.sitede bu sebeble bayağı hamile kalan var inş bizde onlardan biri oluruz
Testlere göre hamilesiniz, tebrikler! :)Kizlar adetime 2 gun var 1. Resim ovulasyon testimin sonucu 2.resim gebelik testim sizce hamilemiyim
2 gun daha bekleyeyim diyorum testlerde bi bozukluk olabilir diyeTestlere göre hamilesiniz, tebrikler! :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sanırım yarın ilk iş kan vrmeye gidersiniz :)
Ay gözünüz aydın hamilesiniz .bu ay ilk defamı kullandınızKizlar adetime 2 gun var 1. Resim ovulasyon testimin sonucu 2.resim gebelik testim sizce hamilemiyim
Cnm belli değil sebepsiz kan pıhtı testi yapıcaktm ama doktorum önermedi yıpranırsın dedi inş bu ay hamile kalırız ben 29unu bekliyorum bakalımYok canım ben iki kere hamilelik geçirdim.düşük yaptım. Senin bebeğin kalbi neden durdu belli mi. ikisindede kullandım buay erken yumurtladm bende düzenli adet olan pcoluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?