- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.021
eşim işten geldiğinde söyledim grip için kullandığı ilaçların glukozu yükselbileceğini yine nette araştırdım idrarda eritrositin 10 çıkmasının önemsiz olduğunu öğrendim.
anlayacağın sevgili doktorumuz pireyi deve yapmış...!
boşuna strese girdik.yine de eşimin dahiliye uzmanına gözükmesini istiyorum bunu da dile getirdim.
eşimde kabul etti.inş bişey çıkmaz.
bu arada bugün ki ovulasyon testimde 2 çizgide aynı koyulukta belirdi.
anlayamadığım akıntım önceki akıntılarıma göre çok az!
göğüs ve kasık ağrılarım mevcut şiddetli olmamakla beraber.
Allah ım en kısa ve en hayırlı zaman da sağlıklı bebişlerimizi önce göbüşümüze sonra da kucağımıza almayı nasip eyle.
tatlım çok geçmiş olsun. bende çok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum. şeker artık çağımızınn hastalığı. ailemde o kadar çok şeker hastası varki. bunun yaşla da bi alakası yok. yiğenim 10 yaşında, diğer yiğenim 14 yaşında, abim 30 yaşında halam 50 yaşında şeker hastası olduğunu öğrendi ve şuan gayet normal hayatlarını sürdürüyorlar. bir de şöyle bir durum var. eşin 25 yaşında bu yaşta şeker hastası olması için genetik bi neden olması gerekir. ailesinde var mı şeker? ve tabiki alınan ilaçlar, o anda yenen yemeklerde sağlıklı bir insanda da şekeri yükseltebilir.
bence senin şu ara eşine en çok destek vermen gereken zaman. sonuçta evlenirken hepimiz hastalıkta sağlıkta hep beraber olucağımıza yemin etmiyormuyuz.

bende ümidimi kaybetmek istemiyorum ama adet belirtilerim başlayınca ümit falan kalmıyo. bu ay o kadar cok gebelık haberı aldım kı sagdan soldan dahada kotu hıssedıyorum kendimi şimdi. karşılaşmak istemiyorum kimseyle.
 bende ümidimi kaybetmek istemiyorum ama adet belirtilerim başlayınca ümit falan kalmıyo. bu ay o kadar cok gebelık haberı aldım kı sagdan soldan dahada kotu hıssedıyorum kendimi şimdi. karşılaşmak istemiyorum kimseyle.  

ben günde 1 tane yapıyorum akşam saat 19:00 gibi 7.gün silikti 2.çizgii birde 10.gün ..bakalım bugün görebilcekmiyim
 ben günde 1 tane yapıyorum akşam saat 19:00 gibi 7.gün silikti 2.çizgii birde 10.gün ..bakalım bugün görebilcekmiyim