Teşekkür ederim bblaucum. Bu doktor, geçen alelacele randevu almadan özeline gittiğim doktorun öğrencisi. 35 gün öncesinden ancak randevu almıştım bundan. O geçen aykine gitmeden önce bugünkinden randevumu almıştım, adetimin 3.gününü hesaplayarak. Geçen ay adet olunca çikolata kistinden korkup ultrason konusunda en iyi olan o doktora gitmiştim. Özel muayenesi çok pahalı onun, tekrar bir sorun olmazsa ona gitmem. Pintiyim bu ay.

Bugün gittiğim onun öğrencisi ve onu da çok methediyorlar. 35 gün önceden randevu alınca bir de buna gideyim dedim, özel hastane burası, hormon tahlilerimi yaptırayım dedim. Umarım onlar güzel çıkar. Yumurta tembelliği hemen nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ki. Ultrasonla baktı, 32 günde bir düzenli adet olduğumu söyledim ve böyle söyledi. İlaç yazdı.
Az önce şöyle bir gelişme oldu, üniversiteden bir hocaya mail atmıştım, cevap yazmış sağolsun ve eşim de üniversitede çalıştığı için, sıra almama gerek kalmadan sabah gel bakayım demiş. O da tüp bebek konusunda uzman. Ona hiç gitmedim şuana kadar. Sadece e-mail attım. Artık üni.hastanesinde doktor seçemiyormuşuz, sıra kimdeyse o bakıyormuş hastalara, bu doktor da tüp bebekte çok ünlü, ben de diyorum bir de ona gideyim madem, hem ücretsiz bakacak, hem sıra beklemeyeceğim. Bu fırsatı kaçırmayayım. Bakalım o ne diyecek, acaba yumurta tembelliğinden o da bahsedecek mi...
Kafam çok karıştı. Güya hormon testlerimi yaptırıp rahatlayacaktım, sonuçlarını öğrenmeden bir sürü soru işareti oluştu yine... Ama nedense güven verdi bugün gittiğim doktor, yazdığı ilaç biraz kafamı karıştırdı o kadar... O ilaçta diğer doktor da hem fikir olacak mı merak ettim. Kafam umarım daha fazla karışmaz... :26: