- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.521
günaydın canlarım hepinize iyi haftalar.
bumera canım okudum da inşallah mailesindir. bir gebelik testi yapsan çıkmaz mı acaba? senin günün geçmiş miydi canım. hadi inşallah.
kızlar yaaa ayçacım demiş ya çok kanamam var, benim normale göre oldukça az kanamam oldu. ikinci gün coşması lazımdı hiç öyle olmadı. çok başım ağırdı ilaç içtim ondan oldu desem (ilaç biraz keser kanamamı) sonra artardı ı ııh artmadı. bugün de 4. günüm neredeyse bitti gibi damla damla yani ki ben 5 gün regl olurum normalde. ne oldu anlamadım. umarım bişi yoktur annem mevsim geçişlerinde olur falan diyor ama korktum ya...
 annem mevsim geçişlerinde olur falan diyor ama korktum ya...

bumera canım okudum da inşallah mailesindir. bir gebelik testi yapsan çıkmaz mı acaba? senin günün geçmiş miydi canım. hadi inşallah.
kızlar yaaa ayçacım demiş ya çok kanamam var, benim normale göre oldukça az kanamam oldu. ikinci gün coşması lazımdı hiç öyle olmadı. çok başım ağırdı ilaç içtim ondan oldu desem (ilaç biraz keser kanamamı) sonra artardı ı ııh artmadı. bugün de 4. günüm neredeyse bitti gibi damla damla yani ki ben 5 gün regl olurum normalde. ne oldu anlamadım. umarım bişi yoktur