- 17 Mayıs 2025
- 152
- 32
- 13
- 27
- Konu Sahibi cerkessnurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün aynı saatte yaptım 16.15 gibi. 3 4 saat öncesinden sivi alimini bıraktım. Dün biraz koyu görünce bugün daha koyu görmeyi bekliyordum. ki bugün yumurtlama akintisi da yaşadımDevam edin bence, her gün aynı saatte sıvı alımı azaltıp yapın daha net çizgi çıkmalı Çift çizgi gördüğünde pozitiftir pozitifden sonra tekrarlamaya devam edin ta ki negatifi görene kadar negatif olduğu zaman yumurtanız çatlamış oluyor ilk pozitif çıktığı zaman değerlendirirseniz Bir de negatifi gördüğünüzde değerlendirirseniz çok iyi olur iki günde üst üste pozitif çıkabilir
O zaman süper akıntıdan takip etmek en doğrusuHer gün aynı saatte yaptım 16.15 gibi. 3 4 saat öncesinden sivi alimini bıraktım. Dün biraz koyu görünce bugün daha koyu görmeyi bekliyordum. ki bugün yumurtlama akintisi da yaşadım
Ya bende ovulasyon takibi yapıyordum testlerle ama yüksek ihtimalle catlamadan sonra hamile kaldım siz yine değerlendirin tabiO zaman süper akıntıdan takip etmek en doğrusu
Hala piki görmedim bugün ki diğerlerine göre daha koyu gibi geldi. Eşime de gösterdim o da aynısını söyledi 28 de bir pluyorum 13 14 te pik görürüm diye düşünüyorum tarım yapında onunla beraber atayım buraya da. Takviye de kullandınız mı hamile kalmak içinYa bende ovulasyon takibi yapıyordum testlerle ama yüksek ihtimalle catlamadan sonra hamile kaldım siz yine değerlendirin tabi
Testiniz artımed mi?Hala piki görmedim bugün ki diğerlerine göre daha koyu gibi geldi. Eşime de gösterdim o da aynısını söyledi 28 de bir pluyorum 13 14 te pik görürüm diye düşünüyorum tarım yapında onunla beraber atayım buraya da. Takviye de kullandınız mı hamile kalmak için
Yok hiç bişey kullanmadım valla hamile kaldıgımı öğrenmeden 2 gün önce tesadüfen folik asite basladım onun dışında cinselliğin oldugu gün tuvalete gitmemeye calıstım yataktan cıkmamaya calıstım belimi 20 saniye kadar havaya kaldırdım etkisi oldu mu bilmiyorum birde eşim orgazm olduktan sonra hemen cıkmadı bekledi bir süreHala piki görmedim bugün ki diğerlerine göre daha koyu gibi geldi. Eşime de gösterdim o da aynısını söyledi 28 de bir pluyorum 13 14 te pik görürüm diye düşünüyorum tarım yapında onunla beraber atayım buraya da. Takviye de kullandınız mı hamile kalmak için
Evet artimed başka marka bulamadım. Diger ay internetten innovita vardı galiba ondan alacağım eğer olmazsaTestiniz artımed mi?
20 saniye kuralını bende yapıyorum. Gece olduysa ilişki sabah duş alıyorum hemen almıyorum bi yarım saat uzanıyorum 6. Ay olacak bu ay bakalımYok hiç bişey kullanmadım valla hamile kaldıgımı öğrenmeden 2 gün önce tesadüfen folik asite basladım onun dışında cinselliğin oldugu gün tuvalete gitmemeye calıstım yataktan cıkmamaya calıstım belimi 20 saniye kadar havaya kaldırdım etkisi oldu mu bilmiyorum birde eşim orgazm olduktan sonra hemen cıkmadı bekledi bir süre
Benimki de ondan da pek beğenmedim tam piki de göremedim siz gördünüz müEvet artimed başka marka bulamadım. Diger ay internetten innovita vardı galiba ondan alacağım eğer olmazsa
Bugün baslayali 4 veya 5. Gunum olacak . Regli biteli de 11. Gün ama daha pik görmedim bugün de yapip diğerlerine göre yorumlayacağım bakalım yapınca atarım burayaBenimki de ondan da pek beğenmedim tam piki de göremedim siz gördünüz mü
Ben 20 gündür yapıyorum bi şey anlamadım 2 ekimden bu yana tam istediğim gibi olmadı koyuluğuBugün baslayali 4 veya 5. Gunum olacak . Regli biteli de 11. Gün ama daha pik görmedim bugün de yapip diğerlerine göre yorumlayacağım bakalım yapınca atarım buraya
Hormon testş vs verdiniz mi?20 saniye kuralını bende yapıyorum. Gece olduysa ilişki sabah duş alıyorum hemen almıyorum bi yarım saat uzanıyorum 6. Ay olacak bu ay bakalım
Neden acaba hiç bilmiyorum ki ben bu ay ilk defa denedim. Normalde düzenli pluyordum bu ay 4 gün öne gelince merak ettim o yüzden yaptimBen 20 gündür yapıyorum bi şey anlamadım 2 ekimden bu yana tam istediğim gibi olmadı koyuluğu
Evet verdim hepsi gayet normal çıktı. Yumurta büyüyor ve catliyor da hatta sadece b12 sınırda çıktı iğne verdi 3 kere vurdurabildim dongum kısa sürüyor 2 3 gün dongum bitince vurmak istemediler sağlık ocağı geç dollenme olabilir diye gynefron verdi doktor. 1 yıl olsun dedi doktor da özele gittim o rahim filmi ve eşimden test istedi devlet ise 1 yıl dedi eşimde 1 yıla deneyelim dediHormon testş vs verdiniz mi?
Benim b12 demir vs hepsi yerlerde ferritin 0.6 cıkmıstı 2 ay önce suan ne durumda bilmiyorum demir depom bomboş yani yüksek ihtimalle damar yolundan almaya baslayacagımEvet verdim hepsi gayet normal çıktı. Yumurta büyüyor ve catliyor da hatta sadece b12 sınırda çıktı iğne verdi 3 kere vurdurabildim dongum kısa sürüyor 2 3 gün dongum bitince vurmak istemediler sağlık ocağı geç dollenme olabilir diye gynefron verdi doktor. 1 yıl olsun dedi doktor da özele gittim o rahim filmi ve eşimden test istedi devlet ise 1 yıl dedi eşimde 1 yıla deneyelim dedi
Bunu kullanabilirin gebe olanlarda kullanabiliyormuş ve hamile kalsan da hiç bi sorun yokmuş. Damar yolundan muhtemelen regli olduğun zamanlar verirler sonra vermezler araştır istersen içinde demir b12 folik asit hepsi varBenim b12 demir vs hepsi yerlerde ferritin 0.6 cıkmıstı 2 ay önce suan ne durumda bilmiyorum demir depom bomboş yani yüksek ihtimalle damar yolundan almaya baslayacagım
Bi de bunu kullanılıyorum sprey bu da b12 için. Esim düzenli kullanmasa da o da çinko ve omega3 kullanıyor. Ben goturup verirsem içer onun haricinde almazBunu kullanabilirin gebe olanlarda kullanabiliyormuş ve hamile kalsan da hiç bi sorun yokmuş. Damar yolundan muhtemelen regli olduğun zamanlar verirler sonra vermezler araştır istersen içinde demir b12 folik asit hepsi var
Bugün de bu şekilde oldu anlamadım hiç bisey daha koyu olması gerekirken silikleştiBen 20 gündür yapıyorum bi şey anlamadım 2 ekimden bu yana tam istediğim gibi olmadı koyuluğu