Ovulasyon

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar testin sonucuna bi bakarmısınız sizce doğru günmü? T çok hafif açık duruyor emin olamadım

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 386
tam ben yazmıştım ki siz de açıklamışsınız

bence ovulasyon testine takılıp kendinizi germeyin

aşağı yukarı olan günlerde ilişki olsun ama asker gibi görev bilinci ile değil hatta eşinize o tarihi çaktırmadan

gönlünüze göre olsun her şey

Epey koyu gibi gorunuyor ama bana sorarsaniz (bir hekim olarak) şunu soyleyebilirim onumuzdeki 5-6 gun gun aşırı iliskide bulunun ve testi yarin bi daha tekrarlayin bakalim yarin daha mi koyu olacak yoksa en koyu hali bu mu..

Epey koyu gibi gorunuyor ama bana sorarsaniz (bir hekim olarak) şunu soyleyebilirim onumuzdeki 5-6 gun gun aşırı iliskide bulunun ve testi yarin bi daha tekrarlayin bakalim yarin daha mi koyu olacak yoksa en koyu hali bu mu..
peki bu ? dogru gun bugun mu

Eklentiler

• 20160125_210502.webp
    5 KB · Görüntüleme: 147
Hafif koyu çıkmaya başlayınca koyuluk gecene kadar ilişki yapın.koyuluk geçince iki gün daha ilişki devam etsin

O 2 gün önceki testim kızlar o gün çalışmada bulunduk dn yapmdk bugnde yapcaz bakalım. Benim kafama takılan kullanma talimatında t çizgisi c çizgisinden koyu olcak yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…