3 aydır kullanıyorum t cizgisi c den anında koyu çıkıyordu bu ay neden böyle oldu anlamadım. Her ay değişiyor mu yani hormon salgısı?Bazısının ovu testi Bi çizgi diğerinden koyu çıkıyor bazısında mesela bende ikisi aynı oldu . Bazısında çok duydum bunu hafif koyulaşıyormuş. Vücudun salgıladığı hormon az yani. Sana Öner'im Bi kadın doğumcu bulup yumurtlama takibi yaptırman .
Test yapmaya devam edin daha koyulaşır diye düşünüyorum. Ve gün aşırı iliski değerlendirinMerhaba benim de adet başlangıcım 24 Aralık, bitiş 27 Aralık ,28 29 1 ve 2si ilişki oldu bugün ovulasyon testi yaptım durdukça koyulaşır baya diğerine yakın oldu kırmızı sizce şans in olur mu bu ay bir yıldır istiyoruz bakalım bu ay olur inşallah
İlk 10 dk cikan sonuc onemli. Her gun ayni saatte ve 2 saat sivi almadan yapin11 de yapmıştım testi şimdi baktım rengi açılmış sizce neden 1.5 saat geçince yani ikinci çizgi siliklesti
bana tam koyulasacakmis gibi geldi canim cok yakin zamandaaa bence ama tam koyu degil gibikizlar ben de adet duzensizligi var o yuzden bir bat im yok yani belli degil en son adetim biter bitmez basladim bugin 13. gun sizce yumurtlama olmus mu? ilk gunden beri hep biri silikti bugun boyle koyu silik gibi
canim cift cizgiden sonra silinincee catlama oluyor ozaman daha onemli geldi bana oyle tuttu cunku:) ama akınti takip edemiyorum anlaniyorum onu ben . :)Kızlar konuya hortlamış olcam ama bnm 12. Gün sbh çok fazla akıntım vardı heh dedim çatlıyo kesin ama çizgi ertesi gün çıktı koyu ertesi günde silindi o günler değerlendirildi tabi ama bugün yani akıntıdan sonra tam 14. Gün adet oldum :s bnde çift çizgi sonradan mı çıkıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?