Ovulasyon..

Askn89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
944
257
23
36
Merhaba hanımlar. Sat 11 kasim bat 12 aralik. 18 kasimda adetim bitti. O günden beri ovu. testi yapiyorum hep silik. Normalde t cizgisi anında c den koyu olurdu. Bu arada 3 gundur de kahverengi akıntim var. Yumurtlamadim mi yoksa Yumurtlama oldu da testler de mi çıkmadı anlamadım. bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Bazısının ovu testi Bi çizgi diğerinden koyu çıkıyor bazısında mesela bende ikisi aynı oldu . Bazısında çok duydum bunu hafif koyulaşıyormuş. Vücudun salgıladığı hormon az yani. Sana Öner'im Bi kadın doğumcu bulup yumurtlama takibi yaptırman .

3 aydır kullanıyorum t cizgisi c den anında koyu çıkıyordu bu ay neden böyle oldu anlamadım. Her ay değişiyor mu yani hormon salgısı?

Olabilir Can'ım . Belki bu ay adet zamanında oldu yumurtlama yada geç yumurtluyorsun devam et

Ben kızıma adete yakın hamile kaldım. İnşlh yakalarsın

merhabaaa insallah her sey gonlumuzce olur:) benim ovulasyon testi bekleyince koyulasiyor sizinde oyle mi :)

Merhaba benim de adet başlangıcım 24 Aralık, bitiş 27 Aralık ,28 29 1 ve 2si ilişki oldu bugün ovulasyon testi yaptım durdukça koyulaşır baya diğerine yakın oldu kırmızı sizce şans in olur mu bu ay bir yıldır istiyoruz bakalım bu ay olur inşallah

]Merhaba benim de adet başlangıcım 24 Aralık, bitiş 27 Aralık ,28 29 1 ve 2si ilişki oldu bugün ovulasyon testi yaptım durdukça koyulaşır baya diğerine yakın oldu kırmızı sizce şans in olur mu bu ay bir yıldır istiyoruz bakalım bu ay olur inşallah

Durdukça silik oldu ikinci çizgi aradan 1.5 saat geçti sizce neden kızlar birfajakine ne zaman yapayım testi sizce

Test yapmaya devam edin daha koyulaşır diye düşünüyorum. Ve gün aşırı iliski değerlendirin

11 de yapmıştım testi şimdi baktım rengi açılmış sizce neden 1.5 saat geçince yani ikinci çizgi siliklesti

11 de yapmıştım testi şimdi baktım rengi açılmış sizce neden 1.5 saat geçince yani ikinci çizgi siliklesti
İlk 10 dk cikan sonuc onemli. Her gun ayni saatte ve 2 saat sivi almadan yapin

kizlar ben de adet duzensizligi var o yuzden bir bat im yok yani belli degil en son adetim biter bitmez basladim bugin 13. gun sizce yumurtlama olmus mu? ilk gunden beri hep biri silikti bugun boyle koyu silik gibi

Eklentiler

• IMG_20170110_113116.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 70
kizlar ben de adet duzensizligi var o yuzden bir bat im yok yani belli degil en son adetim biter bitmez basladim bugin 13. gun sizce yumurtlama olmus mu? ilk gunden beri hep biri silikti bugun boyle koyu silik gibi
bana tam koyulasacakmis gibi geldi canim cok yakin zamandaaa bence ama tam koyu degil gibi

Kızlar konuya hortlamış olcam ama bnm 12. Gün sbh çok fazla akıntım vardı heh dedim çatlıyo kesin ama çizgi ertesi gün çıktı koyu ertesi günde silindi o günler değerlendirildi tabi ama bugün yani akıntıdan sonra tam 14. Gün adet oldum :s bnde çift çizgi sonradan mı çıkıyo acaba

canim cift cizgiden sonra silinincee catlama oluyor ozaman daha onemli geldi bana oyle tuttu cunku:) ama akınti takip edemiyorum anlaniyorum onu ben . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…