Gebeliğe Hazırlık Ovulasyona bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Adete 16 gun var buda simdi yaptigim ovulasyon budami yumurtlama değil acaba kasiklarimda batma war kacinci ovulasyon takibim

Eklentiler

• 16370758502545237408146644703665.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 49
Adetin düzenlimi bazen yumurtlama günleri değişir geçte olabilir sıvı alımına falan dikkat ediyosan net görürsün pozitifi canım

Adetin düzenlimi bazen yumurtlama günleri değişir geçte olabilir sıvı alımına falan dikkat ediyosan net görürsün pozitifi canım
Evet duzenli herseyim temiz hormonlar rahim filmi ben kac aydan beri takip ediyorum ama görmedim hic bu kadar koyulukta

Slm cnm lh hormonu na baktirdin mi o yüksek olunca lh hormonu kırmızı çıkıyor

Progesteron hormonu yumurtlama ölüp olmadığına bakılır yumurtlamadan 7 gün sonra yapılır yada 21 .gün adetten sonra

ben 33 gunde bir olurum bugun test yaptim negativ de bikac gun daha bekleyip jinekologa gidip kan vericem adet olmazsam
Hersey etkiliyor wala ne olacak bu halimiz bilmiyorum.eylulde 40 gun geciktim oldum evde test yaptim silik czgi umitlendim ama gene negatif yoruldum artk

Böyle koyuya yakın renk çıkınca teste sabah-akşam devam edin yumurtlama olmuş ama kaçırmış olabilirsiniz öncekilerde

Böyle koyuya yakın renk çıkınca teste sabah-akşam devam edin yumurtlama olmuş ama kaçırmış olabilirsiniz öncekilerde
Imkansiz inanin 3 saat onceden sıvı alimini kesiyorum elimdeki testleri gorseniz en koyusu buydu inanin adet bitimi oglen aksam 2 kere yapıyorum gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…