Gebeliğe Hazırlık Ovulasyona bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hersey etkiliyor wala ne olacak bu halimiz bilmiyorum.eylulde 40 gun geciktim oldum evde test yaptim silik czgi umitlendim ama gene negatif yoruldum artk
valla ben vajinismusken ogluma kaldim dogum yaptiktan sonra tedavi oldum snra ikinciyi dusunuyorduk nisanda hamile akldim düsük yaptim smdi 2 aydir ugrasioruz tik yok ister istemez insanin morali bozuluyor

valla ben vajinismusken ogluma kaldim dogum yaptiktan sonra tedavi oldum snra ikinciyi dusunuyorduk nisanda hamile akldim düsük yaptim smdi 2 aydir ugrasioruz tik yok ister istemez insanin morali bozuluyor
Allah yardimcimiz olsun 2 yılı gecti ama malesef daha olmadi ve insan herseyden umit bağlıyor ben gerçekten cok yoruldum

Sonuçta doktorlarda bize 3 dört gün veriyor oliv günleri için . Yinede bu günlerini değerlendir.

Allah yardimcimiz olsun 2 yılı gecti ama malesef daha olmadi ve insan herseyden umit bağlıyor ben gerçekten cok yoruldum

Sonuçta doktorlarda bize 3 dört gün veriyor oliv günleri için . Yinede bu günlerini değerlendir.
Devlet hastanesi basindan atiyor ki istedigini soramıyorsun özel oyle degil en azından ama tabi sadece isini paraya döken olmazsa allah yuzumuze gulsun baska birssy istemiyorum

Nasıl hamile kaldınız ? Bende vajinismusum. 5-6 cm içime alabiliyorum ve eşim boşalıyor bu şekilde. Ama imkansız mı bilmiyorum..

Bende testlere başladım kızlar piki adetin kaçıncı günü gördünüz benim hala yok

Eklentiler

• 4582302F-ED8A-44DA-82F6-4FD3D7982A62.webp
    33 KB · Görüntüleme: 21
Bende testlere başladım kızlar piki adetin kaçıncı günü gördünüz benim hala yok
Canim merhaba yapmaya devam et sivi alimina dikkat ediyorsun dimi ben 8.gun gördüm adeti bekliyorum daha ama senn daha olmamis

Eklentiler

• IMG-20211117-WA0004.webp
    7 KB · Görüntüleme: 20
Canim merhaba yapmaya devam et sivi alimina dikkat ediyorsun dimi ben 8.gun gördüm adeti bekliyorum daha ama senn daha olmamis
Çalışıyorum o yüzden akşamları yapıyorum evet öncesi sıvı alımını kesiyorum ama her gün aynı saat denk gelemeyebiliyor o problem olmaz dediler ya gündüz ya gece yap sürekli dediler sizin bilginiz varmı

Ayni saatte yapman daha saglikli degiskenlik gosteriyolar testler o yuzden aynı saatte yapmaya ozen göster yumurtlamayi kacirmamak adina

Ayni saatte yapman daha saglikli degiskenlik gosteriyolar testler o yuzden aynı saatte yapmaya ozen göster yumurtlamayi kacirmamak adina
Hadi ya pof ben ondan mi göremedim acaba belkide daha olmamıştır neyse denemeye devam

Hadi ya pof ben ondan mi göremedim acaba belkide daha olmamıştır neyse denemeye devam
Haha dur kiz denemeye devam ben aylardan beri yapiyorum ve bu ay ilk defa yumurtlama gordum simdide 3 gun kaldi adete olucam o ayri meselede bakalim

kızlar bende yapıyorum koyulaşmaya başladı en son dün böyle çıktı inşallah bu gün yarın piki görürüm

Haha dur kiz denemeye devam ben aylardan beri yapiyorum ve bu ay ilk defa yumurtlama gordum simdide 3 gun kaldi adete olucam o ayri meselede bakalim
Benim de keşke bu ay görsem ve bebişim benimle olmak istese hatta isteyen herkesin hemen gelsin bebişleri

Gorursun ddm ya aylardan beri takip ediyorum ben progesterona da baktirdim yumurtlama kalitesi nasıl diye oda iyi cikti ben tabi sabirsiz olduğumdan 5 gun kala kan verdim tabi negatif o ayri
Benim de keşke bu ay görsem ve bebişim benimle olmak istese hatta isteyen herkesin hemen gelsin bebişleri

Gorursun ddm ya aylardan beri takip ediyorum ben progesterona da baktirdim yumurtlama kalitesi nasıl diye oda iyi cikti ben tabi sabirsiz olduğumdan 5 gun kala kan verdim tabi negatif o ayri
Tüm tahliller testler yapıldı ve tüm değerler güzel ama ultrasonda doktor pko dedi bilmiyorum valla bakalım adetlerde düzensiz nasip artık birde bunu deneyim dedim

Devam et canım yapmaya bi kac gune koyulasir merak etme
canım inşallah pozitifide görürsün. Bende pcos var oyüzden dalganlanma çok oluyor inşallah bu sefer yanılmaz beni. Gecen yanıldım çünkü yumurtlama var dediler gittim progesteron verdim 0

Duzensiz olanlarda bu testler daha iyi diyolar siz yapmaya devam edin akliniza takilan olursa yazmaktan cekinmeyn bizimde hersey temiz ama nasip olmadi daha
Tüm tahliller testler yapıldı ve tüm değerler güzel ama ultrasonda doktor pko dedi bilmiyorum valla bakalım adetlerde düzensiz nasip artık birde bunu deneyim dedim

canım inşallah pozitifide görürsün. Bende pcos var oyüzden dalganlanma çok oluyor inşallah bu sefer yanılmaz beni. Gecen yanıldım çünkü yumurtlama var dediler gittim progesteron verdim 0
Amin inşallah canim bende hersey temiz hsg hormonlar progesteronada baktirdim yumurtlamayi görünce 18 cikti sanirim iyi adetime 3 gun kaldi umidim yok tabi o ayri da ne bilim ya insan heves ediyor pkolulara bu testleri oneriyolar siz takip etmeye devam edin

inşallah canım ümid hep vardır tutar inşallah sıkma canını :) Bende devam ediyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…