• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyona göre doğru değerlendirmiş miyim

dnyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
45
8
1
25
1 yıldır hamile kalamıyorum bu ay ovülasyon testine başladım çok bilgim de yok eğer bu ay da olmazsa tedaviye başlamayı düşünüyorum fotoğraf paylaştım yardımcı olur musunuz yumurtlama günüme göre değerlendirme günlerim uygun mu ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 32
1 yıldır hamile kalamıyorum bu ay ovülasyon testine başladım çok bilgim de yok eğer bu ay da olmazsa tedaviye başlamayı düşünüyorum fotoğraf paylaştım yardımcı olur musunuz yumurtlama günüme göre değerlendirme günlerim uygun mu ?
Fotoğraf kalitesine ve benim gördüğüme göre evet bence uygun. 14. Gün buyumus 15. Gün catlamis ihtimal var evet.

Evet güzel değerlendirmiş 16. Günde olabilirdi sanki ama, umarım en kısa sürede gebelik haberlerini alırız 😂😂

Back
X