Net sonuç olmaz ovu testi burda çok kişi oldu öğrenen ama beraberinde gebelik testininde onaylaması lazım inşallah sizinkide öyledirArkadaşlar inşallah doğru yere konu açmışımdır, şuan adetim 6 gün geçti yani döngünün 36. günündeyim bu ay çok umudum yoktu çünkü dermoid kistim var ama gecikince elimde olan ovülasyon testini yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mı internette adetten sonra çıkan çift çizgi hamilelik diyor ama güvenemedim böyle ovülasyonda gebelik öğrenen var mı lütfen yardım edin
Kıyamam üzülme al yap belki yorulduğuna değecek haberi alırsın bu seferİnşallah ben bi erken gebelik testi alayım ama çok yoruldum artık İnan
İnşallah ama galiba bebiş yerine Nur topu gibi bir kistim varKıyamam üzülme al yap belki yorulduğuna değecek haberi alırsın bu sefer
Yapmadan bilemezsin ki amaO zaman kesin kist varlığından ya boşa umutlanmayayım ben çünkü 7 cm dermoid kistim varmış
Hayırlısı olsun senin için 1 yıl çok uzun bir süre değil üzme kendini zamanı gelince nasip olur inşallahBir kaç gün daha sabır ve dua ile bekleyeyim kızlar gelmezse bi erken gebelik alayımDualarınızı esirgemeyin 1 yıldır bu şekildeyim
İnşallahHayırlısı olsun senin için 1 yıl çok uzun bir süre değil üzme kendini zamanı gelince nasip olur inşallah
Yapıcam inşallah bir iki güne teşekkürler cevabınız içinHamile olma ihtimalin yüksek hemen test yap
O zaman kesin kist varlığından ya boşa umutlanmayayım ben çünkü 7 cm dermoid kistim varmış
Olmadım canım doktor bir kaç ay deneyin sonra ameliyat olun denemedik olmasın dedi ama hala adet olmadım 10 güm gecikti ve test negatifMerhaba,
Dermoid kist ameliyatı oldunuz daha önce ? Ben geçtiğimiz aylarda oldum. sağ yumurtalıkta 9 cm kist çıkarıldı bir kaç ay sonra 2.5 cm olarak tekrarladı şimdi boyutu aynı. Doktor hamilelik için bi sakıncası yok sezeryanla alırız dedi. Bakalım gebelik olur umarım
Olmadım canım doktor bir kaç ay deneyin sonra ameliyat olun denemedik olmasın dedi ama hala adet olmadım 10 güm gecikti ve test negatif
Kist küçükse en mantıklı olan o. Ben de olursa öyle düşünüyorum. Kist şimdi kaç cm ?
Merhaba canım adet dönemine yakın ovülasyon testi pik gösterebiliyo bu ay bendede aynısı oldu denedim ve gördümArkadaşlar inşallah doğru yere konu açmışımdır, şuan adetim 6 gün geçti yani döngünün 36. günündeyim bu ay çok umudum yoktu çünkü dermoid kistim var ama gecikince elimde olan ovülasyon testini yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mı internette adetten sonra çıkan çift çizgi hamilelik diyor ama güvenemedim böyle ovülasyonda gebelik öğrenen var mı lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?