Ovülasyonda gebelik öğrenenler

beterr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
39
22
3
28
Arkadaşlar inşallah doğru yere konu açmışımdır, şuan adetim 6 gün geçti yani döngünün 36. günündeyim bu ay çok umudum yoktu çünkü dermoid kistim var ama gecikince elimde olan ovülasyon testini yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mı internette adetten sonra çıkan çift çizgi hamilelik diyor ama güvenemedim böyle ovülasyonda gebelik öğrenen var mı lütfen yardım edin

Eklentiler

• image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 48
Net sonuç olmaz ovu testi burda çok kişi oldu öğrenen ama beraberinde gebelik testininde onaylaması lazım inşallah sizinkide öyledir

Ben ovu ile öğrenmiştim ovuda kopkoyu iken hcg de simsilik çıkmıştı. Kan değerim 30 civarıydı. Ovu testi kist varlığında da pozitif çıkabiliyor malesef. Hcg yapın emin olun.

O zaman kesin kist varlığından ya boşa umutlanmayayım ben çünkü 7 cm dermoid kistim varmış

Bir kaç gün daha sabır ve dua ile bekleyeyim kızlar gelmezse bi erken gebelik alayım Dualarınızı esirgemeyin 1 yıldır bu şekildeyim

Bir kaç gün daha sabır ve dua ile bekleyeyim kızlar gelmezse bi erken gebelik alayım Dualarınızı esirgemeyin 1 yıldır bu şekildeyim
Hayırlısı olsun senin için 1 yıl çok uzun bir süre değil üzme kendini zamanı gelince nasip olur inşallah

Ben 4 sene bekledim 1 yıl uzun bir zaman değil üzme kendini. Testi yapmadan karamsarlığa düşme. 6 gün gecikmiş neden yapmıyorsun ki test? Erken olanınada gerek yok normal kaset test gösterir zaten.

O zaman kesin kist varlığından ya boşa umutlanmayayım ben çünkü 7 cm dermoid kistim varmış

Merhaba,

Dermoid kist ameliyatı oldunuz daha önce ? Ben geçtiğimiz aylarda oldum. sağ yumurtalıkta 9 cm kist çıkarıldı bir kaç ay sonra 2.5 cm olarak tekrarladı şimdi boyutu aynı. Doktor hamilelik için bi sakıncası yok sezeryanla alırız dedi. Bakalım gebelik olur umarım

Olmadım canım doktor bir kaç ay deneyin sonra ameliyat olun denemedik olmasın dedi ama hala adet olmadım 10 güm gecikti ve test negatif

Olmadım canım doktor bir kaç ay deneyin sonra ameliyat olun denemedik olmasın dedi ama hala adet olmadım 10 güm gecikti ve test negatif

Kist küçükse en mantıklı olan o. Ben de olursa öyle düşünüyorum. Kist şimdi kaç cm ?

Merhaba canım adet dönemine yakın ovülasyon testi pik gösterebiliyo bu ay bendede aynısı oldu denedim ve gördüm buarada kistin için gözüktünmü doktora ? Gebelikte sakıncalı o kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…