Canım bence gebelik var ben hemen bir kaset yap derimBu şekilde
İkisde aynı koyulukta gebelik var oluyorBu şekilde
Nöbetçi eczane çok uzak sabah hemen alıp yapacağım hayırlısı ile vardır umarımCanım bence gebelik var ben hemen bir kaset yap derim
Umarım vardır yarın sabahtan hemen test yapacağımİkisde aynı koyulukta gebelik var oluyor
İlk idrarinizla yapın daha iyi ciksr varsa hem bizlere de testini atarsınız yeniden haberinizi bekliyorz hayrlisiyla insUmarım vardır yarın sabahtan hemen test yapacağım
Tabi ki yarın sabahtan haber vereceğimİlk idrarinizla yapın daha iyi ciksr varsa hem bizlere de testini atarsınız yeniden haberinizi bekliyorz hayrlisiyla ins
İns rabbim gönlünüze gore versinTabi ki yarın sabahtan haber vereceğim
İsteyen herkesin inşallahİns rabbim gönlünüze gore versin
Gebelikte lh testleri pozitif çıkıyor gününüzde geçmiş zaten büyük ihtimal var ama tabi hcg yapıp netleştirmeden beklentiyi düşük tutmakta fayda varBu şekilde
Sabah nasıl olacak bilmiyorum içim içimi yiyor 2. Gebeliğim olacak 3 yaşında kızım var ama insan sabırsızlanıyor sabahı bekliyorum test alıp yapmak için , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGebelikte lh testleri pozitif çıkıyor gününüzde geçmiş zaten büyük ihtimal var ama tabi hcg yapıp netleştirmeden beklentiyi düşük tutmakta fayda var
Gerçekten çok heycanlı işler Allah gönlünüze göre versin uyursanız zaman daha çabuk geçerSabah nasıl olacak bilmiyorum içim içimi yiyor 2. Gebeliğim olacak 3 yaşında kızım var ama insan sabırsızlanıyor sabahı bekliyorum test alıp yapmak için , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ah uyuyabilsemGerçekten çok heycanlı işler Allah gönlünüze göre versin uyursanız zaman daha çabuk geçer
Canm test yaptn miAh uyuyabilsemaçılmış konuları okuyorum
Yaptım canım pozitif kan verdim şimdiCanm test yaptn mi
Testinizi fotosunu atar misinzYaptım canım pozitif kan verdim şimdi
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır ovulasyon kullanıyorum adetten 8 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirdim. Dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım gebelik testlerini tükettiğim için ovulasyon da gebelik öğrenenleri okudum ve bende yaptımYaptım canım pozitif kan verdim şimdi
Testinizi fotosunu atar misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?