Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonda gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Marryy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
134
53
18
29
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır ovulasyon kullanıyorum adetten 8 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirdim. Dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım gebelik testlerini tükettiğim için ovulasyon da gebelik öğrenenleri okudum ve bende yaptım sonuç bu şekilde çıktı ama ben yarına kadar sabredemeyip sizlere sormak istiyorum. Ovulasyonda bu şekilde görüp gebeliğini öğrenen arkadaşlar var mı ?

Gebelikte lh testleri pozitif çıkıyor gününüzde geçmiş zaten büyük ihtimal var ama tabi hcg yapıp netleştirmeden beklentiyi düşük tutmakta fayda var
Sabah nasıl olacak bilmiyorum içim içimi yiyor 2. Gebeliğim olacak 3 yaşında kızım var ama insan sabırsızlanıyor sabahı bekliyorum test alıp yapmak için , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sabah nasıl olacak bilmiyorum içim içimi yiyor 2. Gebeliğim olacak 3 yaşında kızım var ama insan sabırsızlanıyor sabahı bekliyorum test alıp yapmak için , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçekten çok heycanlı işler Allah gönlünüze göre versin uyursanız zaman daha çabuk geçer

Kızlar adetim 3 gün gecikti. Ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı

Eklentiler

• IMG20211118010808.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 136
Yaptım canım pozitif kan verdim şimdi
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır ovulasyon kullanıyorum adetten 8 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirdim. Dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım gebelik testlerini tükettiğim için ovulasyon da gebelik öğrenenleri okudum ve bende yaptım sonuç bu şekilde çıktı ama ben yarına kadar sabredemeyip sizlere sormak istiyorum. Ovulasyonda bu şekilde görüp gebeliğini öğrenen arkadaşlar var mı ?
Hayırlısı olsun canım pik çıkınca hergünü mü değerlendrdn iki günde bir mi nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…