• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonda gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır ovulasyon kullanıyorum adetten 8 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirdim. Dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım gebelik testlerini tükettiğim için ovulasyon da gebelik öğrenenleri okudum ve bende yaptım 🙃🙃 sonuç bu şekilde çıktı ama ben yarına kadar sabredemeyip sizlere sormak istiyorum. Ovulasyonda bu şekilde görüp gebeliğini öğrenen arkadaşlar var mı ?
Merhaba yazdiklarinizi okudum hamilesiniz qaliba simdi Allah saglicalla kucaginiza almayi nasip etsin❤adetden 8 gun sonra yumrtlama grodunuz dediniz adetin baslanqic gununden sayarak mi 8 gun yoksa adet bitdigi gunden?

Merhaba yazdiklarinizi okudum hamilesiniz qaliba simdi Allah saglicalla kucaginiza almayi nasip etsin❤adetden 8 gun sonra yumrtlama grodunuz dediniz adetin baslanqic gununden sayarak mi 8 gun yoksa adet bitdigi gunden?
adet bittiği günden itibaren 8. Gün adet günümle 12. Günü buluyor

teşekkür ediyorum burada Allah razı olsun inşallah 🤲🏻

adet bittiği günden itibaren 8. Gün adet günümle 12. Günü buluyor
Anladim tesekkurler benxe ovulasyon testi aldim takip ediyorum 4 aylik daha evliyim yeni ama coxuk istedigimizden takip edib bilmek istedim ne zaman oldugunu sanki benden erken yumurtalama oluyo gibi hiss etdim

Back
X