Ovulasyondan gebelik öğrenenler acil bakınn

barbieeem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
8
0
1
29
Geçen ay 15 haziranda regl oldum 5 gün sürdü hani normalde 5 gün sürer döngüm 26 gün ortalama. Bu ay 9 temmuzda açık pembe akıntı oldu sonra hiç gelmedi ertesi gün normal adet gibi parçalı kırmızı kanama oldu 1 gün sürdü aniden kesildi hafif lekelenmeler oldu 1 gün sabah kalktım belim kopucak gibi ağrıyordu ve tekrar kahverengi sulu akıntı geldi bende 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif çıkıyor gebelik testi sipariş verdim gelmedi daha böyle ovulasyonu üst üste pozitif çıkan varmı yumurtlamadada bu durumu yaşayan varmı ?

Eklentiler

• IMG_0029.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 198
Ovulasyon hep pozitif çıkar bu vücuttaki lh hormonunun hep olmasıyla alakalıdır bununla gebelik anlayamazsın ki:) gebelik testi şart

Ama reglm geçti sadece 1 gün kanama oldu kesildi daha önce hiç böyle olmazdı baya baya 5 gün kanamam olurdu burda okudum ovulasyonu adetten sonra böyle kotu çıkanlar gebe olduğunu öğreniyor o yüzden sormak istedim gebelik testi 2 güne gelir inşaAllah eczane bulunduğum yere biraz uzak alamadım bi türlü

Birde geçen ay hiç böyle üst üste pil olduğunu görmemiştim :) hep silik çıkıyordu

Bende gebelik yapınca silik çıkmıştı ovi yaptığımda pik çıkmıştı. Tekrar yumurtlama olduğunu düşünmüyorum şuan açıkçası. Pcos var mıydı? Gebelik olabilir ama kanama korkuttu biraz kan verin bence direk en azından bebek varsa düşük önleyici vs verir doktor

Pıhtılı olduysa kimyasal olma ihtimali var. Ama lekeyse yerleşme sayılır. Kan verin bence direkt testlerle ugraşmayın

3yıldır evliyim gebe kalmadım kimyasal da bildiğim kadarıyla geçirmedim zaten Buda gebelik değilse rahim filmi çektireyim 1 gün regl çok tuhaf geldi bana

Ben gebelik diye düşünüyorum ama kanama olması korkuttu kan verseniz çok iyi olur

Bende gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim iki kırmızı çizgi çıkmıştı sonra gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı

Şu an tekrar gebelik düşünüyorum şu 3 tame olan da koyu çizgi olanlar 18 Temmuz günü yaptıklarım açık olan 19 unda yaptığım tekli olan da bu gün yaptığım 18 Temmuz yumurtlama diye düşünüyorum bu gün yaptığımda da koyu çıkınca acaba yine hamilelik olabilir mi diye düşündüm testlerin tarihi bir sene geçmiş ama ondan güvenemiyorum daha önceki hamileliğimde kullanmıştım .

Eklentiler

• IMG_6714.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_6864.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 78
Bende gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim iki kırmızı çizgi çıkmıştı sonra gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı

Merhaba adetime 3 gün var 2 gündür Ovulasyon testim böyle çıkıyor gebelik olabilir mi 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti

Eklentiler

• IMG_9740.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
sizinki pik değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…