Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çarşamba günü regl tarihimAdetin gectimi
Adeti bklmekten bşka çağrem yok sanırımm2. Kez yumurtlamiyorsan eger *** gebelik olma ihtimali var benimkide boyle bhcg em pozitif tahminen 40 larda falandir hcgen varsada
Daha yuksek olunca c silik t koyu cikiyor
Bende sırf bu yüzden ovülasyon test satışı ve takibine başladım biyerle ablaşıp konu silinmedği için silemiyorumBenim de bu şekilde silik çıktı. Adete 5 gün var
Regl oldum bugün canım malesefTekrar yaptın mı
Canım kaset testten pek anlamıyorım ama sanki yumurtlama başlamak üzere gibiKIzlar adet gunun 35-36 gunu buluyo. Ve dun yani 30. Gununde denemek icin ovulasyon testi yaptim. Lutfen ovulasyon testimi degerlendirir misiniz Eki Görüntüle 2545943 Eki Görüntüle 2545944 Eki Görüntüle 2545945
Ama adet zamanim geldi neredeyse. Bende daha once kaset tipi yapmamistim anlamadim. Bi de bu ay klomen kullanmistimCanım kaset testten pek anlamıyorım ama sanki yumurtlama başlamak üzere gibi
Adete yakında yumurtlama oluyo diye biliyorum bnAma adet zamanim geldi neredeyse. Bende daha once kaset tipi yapmamistim anlamadim. Bi de bu ay klomen kullanmistim
Canm istersen ilşki deneyin yumurtlama gözüküyoBUgunde boyle cikti ama bugun 32. Gunum ve adetime 3-4 gun kaldiEki Görüntüle 2546370 Eki Görüntüle 2546371