- 30 Eylül 2025
- 73
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Tatszhayat
Aminnn aminnnnAllah bir an önce nasip etsin bizlere de hamile kalmayı sağlıkla doğum yapmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn aminnnnAllah bir an önce nasip etsin bizlere de hamile kalmayı sağlıkla doğum yapmayı
Çok geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah gerek kalmaz. Benim gebelik kayıplarım var. Geçen yıl rahim genişletme ameliyatı oldum, uzun zamandır ara vermiştim ama artık başlayayım dedim.
Amin canım, hepimizi bulsun inşallahÇok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim gönlüne göre versin, mucizen seni bulsun.
![]()
o kadar teşekkür ederim ki size, elimde 3 tane daha test kaldı onlara da devam edeceğimAklınıza şöyle mi olur, böyle mi olur gibi ihtimaller getirmeyin lütfen, ben aylardır öyle diye diye psikolojimi bozma noktasına getirdim. Bana sorarsanız 28 eylülde yumurtlama olmuş, testlere adet tarihinize kadar devam edin ama bence garantiye almış olursunuz.
Güzel haberler alırsınız, alırız hep birlikte inşallah![]()
Laboquick mi kullanıyorsunuz test olarak ?o kadar teşekkür ederim ki size, elimde 3 tane daha test kaldı onlara da devam edeceğim![]()
evet onu kullanıyorum herkes çok güzel koyu pikler görüp benim tam koyu pik görmemem biraz tedirgin etti sağlıksız mı diyeLaboquick mi kullanıyorsunuz test olarak ?![]()
Ben 2 ay innovita kullanmıştım, bu ay ilk defa laboquick kullandım. 29 Mayıs sabahı çatlamayı yakalamıştım t çizgisi yok gibiydi ama akşam öylesine tekrar yapınca 2. Defa yumurtlama gördüm. 30 mayısta da çatladı. Zaten çift taraflı yumurta attığımı biliyordum, doktor söylemişti testte de gördüm. Bu da benim 2. Yumurtlamada ki testim belki sana da yardımcı olur. Hemen hemen aynı sanırım seninkiyleevet onu kullanıyorum herkes çok güzel koyu pikler görüp benim tam koyu pik görmemem biraz tedirgin etti sağlıksız mı diyeC çizgisi bile bazen silik çıkıyordu testlerde bozuk muydu bilmiyorum. en net görüntüsü böyle
evet benziyor benim T biraz daha koyuyduBen 2 ay innovita kullanmıştım, bu ay ilk defa laboquick kullandım. 29 Mayıs sabahı çatlamayı yakalamıştım t çizgisi yok gibiydi ama akşam öylesine tekrar yapınca 2. Defa yumurtlama gördüm. 30 mayısta da çatladı. Zaten çift taraflı yumurta attığımı biliyordum, doktor söylemişti testte de gördüm. Bu da benim 2. Yumurtlamada ki testim belki sana da yardımcı olur. Hemen hemen aynı sanırım seninkiyle
Bu arada ben Mayıs demişim yanlışlıkla, Eylül diyecektimevet benziyor benim T biraz daha koyuydu
29 Eylül pik görünüyor.Kızlar bana da bakar mısınız? 28 ve 30 değerlendirildi
Evet ama malesef değerlendiremedim öncesi ve sonrası olduğu için sence şans var mı29 Eylül pik görünüyor.![]()
Zaten teste göre yumurtan 30 eylülde çatlamış, çatlama günüde çok önemliymiş diye biliyorum. Zamanlaman iyi bence.Evet ama malesef değerlendiremedim öncesi ve sonrası olduğu için sence şans var mı
canım biz her günü değerlendirdik riske atmamak adınaBu arada ben Mayıs demişim yanlışlıkla, Eylül diyecektimbenimde 29 eylül akşamı yaptığım testte seninkiyle aynıydı. Bence yumurtlama var. Değerlendirdin değil mi ?
![]()
Allahım inşallah mucizeni verir arkadaşımcanım biz her günü değerlendirdik riske atmamak adınamesaj atıyorum süreci takip edelim birlikte
![]()
Hamilelik oldu mu peki o ayBen 2 ay innovita kullanmıştım, bu ay ilk defa laboquick kullandım. 29 Mayıs sabahı çatlamayı yakalamıştım t çizgisi yok gibiydi ama akşam öylesine tekrar yapınca 2. Defa yumurtlama gördüm. 30 mayısta da çatladı. Zaten çift taraflı yumurta attığımı biliyordum, doktor söylemişti testte de gördüm. Bu da benim 2. Yumurtlamada ki testim belki sana da yardımcı olur. Hemen hemen aynı sanırım seninkiyle
Ayyyy arkadaşım özür dilerim yaaaaaa. Çıldırıcaaammmm 2 gündür Eylül diyeceğime forumda herkese mayıs deyip duruyorum. Az öncede yaptım öyle bir şey. Farkında bile olmuyorum. Dünden beri Mayıs mayıs dedim kaldım. Eylül olacaktı o.Hamilelik oldu mu peki o ay
Umarım görürüz o zaman çift çizgiyi bu ay, ben de ovu testi ile takibe başladımAyyyy arkadaşım özür dilerim yaaaaaa. Çıldırıcaaammmm 2 gündür Eylül diyeceğime forumda herkese mayıs deyip duruyorum. Az öncede yaptım öyle bir şey. Farkında bile olmuyorum. Dünden beri Mayıs mayıs dedim kaldım. Eylül olacaktı o.
ay bu grupta 3ümüz inşallah güzel haberler alırızUmarım görürüz o zaman çift çizgiyi bu ay, ben de ovu testi ile takibe başladım