ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

yahuu bırak gelmesin :) yaa kızlar konuya yazdım ama buraya da yazıyım dedim. şu çamaşır suyu ile gebelik testini denedim de baya baya köpük köpük oldu. geçen ay yapmıştım hiç köpürmemişti.. bilgisi olan var mı dogru mudur acaba :) :26:

ben dün çamaşır suyunu yine denedim cnm köpürmedi..
soda gibi bol köpürürse hamile olunuyomuş bu ay ümitliyim senden yaf:)

hamişşş bayanlarrrrrrrrr şu çamaşır suyu ile gebelik testini yapsanız da bana biraz bilgi verseniz yahu meraktan çatlıcam :) gözdeeeeeee sen yapsana kuşum sen hamişsin... :)

bir gün içinde peş peşe karbonat testini denedim..açken kabarmadı dibine çöktü.. :52:tokken o biçim kabardı sorma..bence idrarın asitliliğinden kaynaklanan bişi bu.:34:.pek güvenilir değil..ama şimdi yine denicemm iş olsun diyee.. :35::36::49:

ben dün çamaşır suyunu yine denedim cnm köpürmedi..
soda gibi bol köpürürse hamile olunuyomuş bu ay ümitliyim senden yaf:)

ay canım benim keşke öyle olsa da ben bişey hissetmiyorum işte. burda görmüştüm duşa gircektim bi yapıyım dedim baya baya köpürdü yahuu.. acaba dıyorum ama yanılmak da var yani işin ucunda... benım için umutlu olman bile beni çok sevindirdi canım arkadaşım benimmm :54:

bir gün içinde peş peşe karbonat testini denedim..açken kabarmadı dibine çöktü.. :52:tokken o biçim kabardı sorma..bence idrarın asitliliğinden kaynaklanan bişi bu.:34:.pek güvenilir değil..ama şimdi yine denicemm iş olsun diyee.. :35::36::49:

canım gecen ay denedım hıc kabarmadı sadece idrarın rengı değişti bu sefer çok kabardı. sende dene bi bakalım.. hamıle mısın bu arada ?

kızlar gebelik testinde silik çizgi çıkıp kanda negatifse eger kimyasal gebelik oluyormuşş yanii sperm yumurtayla birleşiyormuşş ama döllenme olmuyormuş ..yanii egerki öyleyseee en azından hamile kalabilcegimi bilmekte mutlu ettii:)
gosde ben dün gece yaptım köpürmedi cidden hadi merak ettim yap gel:)

kızlar gebelik testinde silik çizgi çıkıp kanda negatifse eger kimyasal gebelik oluyormuşş yanii sperm yumurtayla birleşiyormuşş ama döllenme olmuyormuş ..yanii egerki öyleyseee en azından hamile kalabilcegimi bilmekte mutlu ettii:)
gosde ben dün gece yaptım köpürmedi cidden hadi merak ettim yap gel:)

yavv kuşum olacak bebişin bak gorursun bu ay guzel haber verıceksın sen bana buna ınanıyorum :) bende merakla beklıyorum :D

Oflu canım yaptım köpürdüüü bende....

ama benim bi sorunum var kızlarr yha şimdi tuvalete girinci gördümki kahverengi lekelenme dewam ediyoo napcam ben yhaaa :((((((((((((( korkuyorumm valla :((((((((((((

ay gosde alemsin yaa hemen yapabiliyomusun öyle soylemesi ayip çişini isteyince:)) valla güldürdün beni Allah'da seni güldürsün:)))

ayhh kızz :D:D gelmişti zatennn ondan hemen yaptımmm :D:D:D :1::1::1::1::1:

önümüzdeki aya inşş.. allahtan umut kesilmez.. sadece testin azizligine ugradım yoksa sonucun negatif olması sorun deildii..kısmet daha :)

ben iki tane bebe time test almıştım ilkini 4 gün önce yaptım ilk yaptıgımda hiç bşy yoktu teste 1 saat sonra çok ahfif varla yok arası ikinci çizgi vardı... bugun yaptım ikinci çizgi belli resimde ekledim zaten.. ama kan testi sonucum negatif çıktı umarım sen hamileisndir cnmmm .. sadece benim başıma gelirde bu olay kimse yaşamaz

minik gelin aynı olayı bende yasadım canım senı cok ıyı anlıyorum ıkıncı cızgı hemen belırdı ve pembelestı ben hamıleyım dedım esımle cok sevındık Allahtan bırkac arkadasım dısında kımseye soylemedım.... pazartesı kan ıcın randevu aldım ama pazar gecesı geldı bıraz kırmızılar ınanmadım yerlesme kanamasıdır dedım sabah aynı sekılde bıraz daha :( doktora gıttım ama benı gormelısın negatıf :(( nıyeyse cok uzuldum... aslında benı uzen hamıle olmadıgım değıl testın benı bu kadar umıtlendırmesıydı :((((

ama benim bi sorunum var kızlarr yha şimdi tuvalete girinci gördümki kahverengi lekelenme dewam ediyoo napcam ben yhaaa :((((((((((((( korkuyorumm valla :((((((((((((

ayy bak heveslendırdın kız sımdı sen benı :) canıım kahve rengı lekelenmen cok surdu sankı sen bi doktora gıt pazartesı gunune kadar gecmezse...

oflu bu duruma sevinir..:40:ama bu idrarın asidiyle ilgili bişi..eskiler bu teste nasıl güvenirlermiş anlamadım yaa :53:

Son düzenleme:
Back
X