ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Ben varım..:p gecmisi okuyodum.. Senin yarınki test sonucunu sabırsızlıkla bekliorum canım.. Sabah ilk is ona baki cam.. Sonucu hemen yaz olur mü çok umutluyum senden..:)))

ay canım benim işim vardı çıkmıştım sen yazmışsın. herkes umutlu benden de bi ben umutsuzum :) benim sağ kasığım ağrıyor gibi sanki.. :)

ay canım benim işim vardı çıkmıştım sen yazmışsın. herkes umutlu benden de bi ben umutsuzum :) benim sağ kasığım ağrıyor gibi sanki.. :)

oflu hadi hayırlısıı canımm bende yarın teste gidiyorummm umarımmm hayırlı haberler alırız inşallahhhh....:nazar:

adetıme 6 gun kala hcg testı yaptırdım ve sonuc 1.00 cıktı bugunden ıtıbaren ıse 3 gun var ıns kan degerı yukselır bu şekılde hamıle kalan varmı :(

merhaba kızlarrr ne zamandır bakamıyordum buraya nasılsınız yeni hamişşler varmı allahım hepimize tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallahhh AMİNNNN

Slm kizlar kötü haberim var 9 günlük gecikmenin ardından bugün kırmızıları şiddetli karın agriyla birlikte gördüm.hakkımıza hayırlısı demek bebek yokmuş bu ayda:(. Yalnız bu aydan okdr çok kendime çıkardığım ders var öncelikle kendi vücudumu dinlemiycem adetim geçince idrar testi yapcam negatif çıkarsa hamile olmadığımı anliycam gercekten teste hamilelik varsa çıkıyor kendimizi kandirmamak lazım .her ay bundan önceki aylar gibi adet olcak gibi davrancam bosuna hayal kurup kendimi kandirmiycam.öle iste kizlar bu ay 6 tane idrar 1 tane kan testi yaptım yazık bana 7 kere hüsrana uğradım üzüldüm negerek böle yapmaya yazık canlarımıza allahım aratmadan nasip etsin isteyen herkese:)

Slm kizlar kötü haberim var 9 günlük gecikmenin ardından bugün kırmızıları şiddetli karın agriyla birlikte gördüm.hakkımıza hayırlısı demek bebek yokmuş bu ayda:(. Yalnız bu aydan okdr çok kendime çıkardığım ders var öncelikle kendi vücudumu dinlemiycem adetim geçince idrar testi yapcam negatif çıkarsa hamile olmadığımı anliycam gercekten teste hamilelik varsa çıkıyor kendimizi kandirmamak lazım .her ay bundan önceki aylar gibi adet olcak gibi davrancam bosuna hayal kurup kendimi kandirmiycam.öle iste kizlar bu ay 6 tane idrar 1 tane kan testi yaptım yazık bana 7 kere hüsrana uğradım üzüldüm negerek böle yapmaya yazık canlarımıza allahım aratmadan nasip etsin isteyen herkese:)

minikgelinim çoookk üzüldümm canımm :(((( inşş bu ayy olur ama dediğin gibi bundan sonra sıkma canını üzülme olurmuuu...:((( ve test yapıp yıpratma kendini adetin 1 hafta geçerswe yaparsınn bundan sonra canımmm

sağlık olsun canım
belki de bebek vardı tutunmaya çalıştı tutunamadı
önemli olan sağlıklı gebelikler geçirebilmek zaten
inşallah sonraki ay güzel haberler verirsin

minikgelinim çoookk üzüldümm canımm :(((( inşş bu ayy olur ama dediğin gibi bundan sonra sıkma canını üzülme olurmuuu...:((( ve test yapıp yıpratma kendini adetin 1 hafta geçerswe yaparsınn bundan sonra canımmm

Sglsin cnm bnm hayırlısı geç olsun güç olmasın bu ay hamile olmadığıma İnan çok üzülmedim sadece testler beni çok yipratti:( neyse sizen deneyimlerinizi alırız ilerleyen aylarda:)

sağlık olsun canım
belki de bebek vardı tutunmaya çalıştı tutunamadı
önemli olan sağlıklı gebelikler geçirebilmek zaten
inşallah sonraki ay güzel haberler verirsin

İns cnm:) bu ay kendimi çok kaptırdım diğer aylar böle olmuycak 3. Ay bitti denemelerimiz 4. Aya sonuçlanır ins:)yalnız tam ovulasyon zamanım bayrama geliyor:) şans yok bende:)

Oflu cnm güzel haberler ver bugün bize bekliyorum:) ben bu ay fos çıktım:)))))

kuşum üzülme. hayırlısı böyleymiş.
belirsizlikten daha iyidir. bencede kendimizi fazla dinlememek gerekiyor.
ben bugun test yaptım negatıf çıktı maleseff.. adet günüm yarın
akıntıdan başka belirti yok..

bu arada rüyamda kucağımda bebek gördüm.
bana gelince sustu uyudu.

Yorumunuz NEdir... ?

Yorumunuz NEdir... ?

cnm hangi marka test yapıosunn bide bi dahakine novayla yapsana canımm inşş hamişsndr canımm yhaaa
rüyanda hayırlara vesile olur inşş cnmm

slm arkadaşlar ben yeniyim danışmak istediğim konular var yardımcı olursanız çok sevinirim ... ben her ay düzenli adetimi oluyorum 7 gün adet sürecim var her ay 7 gün olur bu ayın 4 de adet oldum akşam 12 felan ve ayın 6 sında bitti aradan 2 gün geçtikten sonra çamur gibi kan geldi oda bir gün sürdü ve şuan adetime 12 gün var ve 3 4 gündür kasıklarım arada sızlıyor belim bacaklarım ağrıyor göğüslerime hiç dokunamıyorum bide kabızlık söz konusu iştahım baya bi acık arada içten içten midem bulanıyo sizce benim durumum ney yorumlarınızı bekliyorum ...

tatlım çok üzüldüüümmmmmmmmm :( hakkında hayrlısı buymş demekki canım daha zamanı var inşlh bi daha ki ay öğrenrsın güzel haberi bnde 13 gün gecikmyle oldum canım :( dün hormon tahlili yaptrdım herşy normal hiçbir sorun yok tüm hormoınlarm normal çıktı. doktroa bana sadece stres yapma dedi hamilelikte en öenmli şey buymuş sende stres yapma güzelim. bizimde bebişimiz oluck henüz zamanı geldimi okdr.. bi de dün doktr bana ilişkiye girerken çocuk yapıcm çocugum olsun diye ilişkiye girme dedi... hani bu da mümkün değil pek çünkü ister istemz düşünüyosun bunu :)

Yorumunuz NEdir... ?

oflucum sana da üzüldüüm canım yaa.. belki regl olmazsın bide reglin gecince bakarsın cnm aldığın markaylada alakası olabilr cnm inşallh hamilesndr canımm yaa... Bu arada çok güzül rüya görmüşsün canım ama sürekli düşünmekten gördün herhalde bnde görüyorum aynı rüyaları kucagımda hep bi bebek hemde erkek bebek görüyorum :) eğer gebe değilsinde üzülme canım nasıl olsa önümüzde ki aylar hep bizim =) illaki bi tanesinde şansımız bize gülecektir :)

canım bnm kii fena yoruyo bnii bulantılarım2-3 gndr hatt safhadaa çok fenayımm hiç bişi yiyemiorum akşama kadar çubuk kraker ve meyve o kadar napıcm bilmiom cnmm

cnm zorla kendini ye birz bişeyler çıkartsan da ye hiç yememiş olmaz bnde öle krakerlerle duruyodum ayakta snra ani kilo kaybı yaşamıştım canım dikkt et kendine :)

Back
X