ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlarr cok üzgünüm relgli oldum şimdi 2 günlük gecikmenin ardından iş yerindeyim ağlamamak için zor duruyorum

çok kötüyüm çokkkkkkk:5::5::5::5:

umutlarımın hepsi gittiiiiii ::(((

insan kırmızıları görnce çokkkkk üzülüyor bilirim..ama her ay yeni bir umut yeşeriyor pes etmek yokkk..:34::34:

arkadaşlarımmmm allah aşkınıza bi silkelenelim kuzularım yaaaa (ben dahil)

son yumurtalarımız mı ki tutmayanlar..

aylardan bir ay tutturucaz hepimiz allahın izniyle..

haklısın canım bu ay olmazsa bi daha bi daha ki ayyyy...Allah sağlık sıhhat versinn..:nazar::nazar:

ayyy hiç sorma megciğim bu ay adet nasıl bitti gün aşırı ilişki yapmaktan canım çıktı. :1: herifi gözüm görmek isyemiyo artık :60: :52: birde bunun üstüne hamile kalmazsam varya napıcam bilmiyorum. bunun üstüne lekelenmem olunca iyice meraklandım. karnım fasulye yemişim gibi şişti ve gazım çoğaldı. sanki karnımı birisi pompayla şişirmiş. içeride kımıldanmalarda oluyor. rüyamdada hamileymişim ve bebeğimin hareketlerini karnımda görüyorum. artık rüyalara bile girmeye başladı. :84:

ben anlatsam başıma geleni dün :52:
sözde ay boyunca soğukkanlydım,zaten nolduysa son 5 gündür oldu bana..:86:
(gülmek sonnn derece serbesttt:52:)

şöyle kiii;
son 5 gündür ara ara ateş ölçer oldum ben.. hani regl gününe kadar sabit mi kalıcak,düşücek mi diye..(bat 3 ekim)

başlıyorumm :86:
ben dün gündüz güsellik uykuma yatmıştım :21::60::60::60:
derece de başucumdaki sehpada duruyo.. ama o kadar takmışım ki bilinçaltımda demek şu ateş olayına,uykumun arasında dereceye uzandığımı koltuk altıma yerleştirdiğimi hatırlıyorum.. sonrası..... sonrası yokk:27:
arada ayılıp ay derece de burda kalmış diyip tekrar sehpaya koyuyorum.. ama bakmadan he kaç ateş :60::60::60:hani işimi yapıyorum yaa :60::60::60:
sonra bi daha bi daha...:52:
en son uyaniim artık 2 saattir uyuyorum yaw diyip doğruldum kanepede amma ne göreyimmm,derece koltuk altımda ve kabı da altımda :27::60::60::60::60::60::60::60::60:

heh derseniz ki eee sonuç ne, ateş durumun ne??? yanıt veriyorum;cevap yookkkk :60::60::60::60::60::64::64::64::27:

Son düzenleme:
ayyy gülüyoruz ağlanacak halimize gıııız. :60: :60: :60: bende termometreyle ölçüyorum uyku sersemi sonuca bakıyorum uykum biraz ağır olduğu için allahtan sonucu yazıyorum ve sonrasımı sonra termometreyi nereye koyduğumu unutuyorum. araki bulasın zor zahmet buluyorum kocişte diyor ne arıyorsun termometre deyince çocukmu ateşlendi diyor. bende olayı anlatıyorum ne işine yarıyor diyor yine anlamıyor. :52: insan bu kadar unutkan olurmu. kafayı yiycez yakında bebiş gelmeden doğumhaneye girmeden tımarhaneye gidicez bu gidişle :60: :60: alzheimer kapıda. :52: :52: :52: :52:

kızlar biraz kendimize gelelim lütfen bu sözüm kendim içinde geçerli tabiki yarın hiçbirimiz hamilelik hakkında düşünmeyelim ne dersiniz hepimiz eşimizle dostumuzla güzel bir pazar yaşayalım...
eğer böyle devam edersek kendimizi üzeceğiz çünkü ben çok yıprandğmı hissediyorum bakıyorum ki sizşerde öylesiniz hepinizi öpüyorum kızlar dualarım sizinle inşallah hamiş olacağız kızlarrr
:103::103::103:

Kızlar hepinize merhaba..çok gzl bir topic olmuş..neredeyse her sayfayı okudum ..benimde sat 3 eylül ve bat (düzensiz)..muhtemelen 27 eylül dü ovulasyonum..o tarihleri boş geçmedik :)normalde adet tarihimden bir gün önce ağrılarım olurdu..şimdi 4-5 gündür kasıklarda sağlı sollu iğne batması gibi bir ağrı var ..özellikle eğilip kalktığımda artıyor.göğüs ağrısı,alt karın bölgemde şişkinlik ve sürekli bir hareketlilik ,halsizlik uyku düzensizliği ve sık idrara çıkma var...bizimde 2.ayımız hepimiz için hayırlısı olur inşallahh:3:

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba..çok gzl bir topic olmuş..neredeyse her sayfayı okudum ..benimde sat 3 eylül ve bat (düzensiz)..muhtemelen 27 eylül dü ovulasyonum..o tarihleri boş geçmedik :)normalde adet tarihimden bir gün önce ağrılarım olurdu..şimdi 4-5 gündür kasıklarda sağlı sollu iğne batması gibi bir ağrı var ..özellikle eğilip kalktığımda artıyor.göğüs ağrısı,alt karın bölgemde şişkinlik ve sürekli bir hareketlilik ,halsizlik uyku düzensizliği ve sık idrara çıkma var...bizimde 2.ayımız hepimiz için hayırlısı olur inşallahh:3:

canım merhaba. belirtilerinin hepsi bende var. sanki beni anlatmışsın. benim özellikle sağ ve sol kasığımda sanki dikenler var gibi sağa yatınca sağ taraf sola yatınca sol tarafım ağrıyor. beni çok rahatsız ediyor. karnımın şişliği cabası. şişlik karşıdan bile görülüyor sanki. benim BAT 4 ekim erkende olabilir geçte çünkü normalde 28 günde oluyorum. birkaç aydır 26 günde oldum. bir iki gündür göğüslerimde dokununca sızlıyorlar.İnşallah bebişlerimizin verdiği rahatsızlıktır. :61: :34:

Son düzenleme:
canım merhaba. belirtilerinin hepsi bende var. sanki beni anlatmışsın. benim özellikle sağ ve sol kasığımda sanki dikenler var gibi sağa yatınca sağ taraf sola yatınca sol tarafım ağrıyor. beni çok rahatsız ediyor. karnımın şişliği cabası. şişlik karşıdan bile görülüyor sanki. benim BAT 4 ekim erkende olabilir geçte çünkü normalde 28 günde oluyorum. birkaç aydır 26 günde oldum. bir iki gündür göğüslerimde dokununca sızlıyorlar.İnşallah bebişlerimizin verdiği rahatsızlıktır. :61: :34:

evet cnm inşallah hayırlı belirtilerdir :))sabır gerek hepimize :)))

ayyy gülüyoruz ağlanacak halimize gıııız. :60: :60: :60: bende termometreyle ölçüyorum uyku sersemi sonuca bakıyorum uykum biraz ağır olduğu için allahtan sonucu yazıyorum ve sonrasımı sonra termometreyi nereye koyduğumu unutuyorum. araki bulasın zor zahmet buluyorum kocişte diyor ne arıyorsun termometre deyince çocukmu ateşlendi diyor. bende olayı anlatıyorum ne işine yarıyor diyor yine anlamıyor. :52: insan bu kadar unutkan olurmu. kafayı yiycez yakında bebiş gelmeden doğumhaneye girmeden tımarhaneye gidicez bu gidişle :60: :60: alzheimer kapıda. :52: :52: :52: :52:

:60::60::60::60::60::60::60::60:buda iyiymişşşş :64::64::64::60::27:

Cnm bat 3 eylulse ovulasyonun 17 si olmazmı 27 biraz geç olur diye düşünüyorum inşallah hepimizinki tutar 1 gün daha böylece gecti ...

arkadaşlarrr bugün ayın 2 si oldu ve benim bat yarın allahım bana hayırlı haberler verir inşallah yarın kızlar ne olur dua edin bana hamile olmayı çok istiyorum test yapmadım yapamadım ve yapmayacağımda çok pis idda ettim yapmicam kızlar adet gelirse gelir gelmazsede geciksin bi kaç gün öyle yapacağım bugün mideme iğne batması gibi bir sancı acı arası birşey geldi kasıklarımdan aşşağıya doğru vurdu çok felaket bir ağrıydı eğer bebiş varsa inş. bi sorun yoktur diğer ihtimali düşünmek istemiyorum hendimi hamişliğe hazırlamak istiyorum kızlar . ve göğüslerim artık bir balon gibi felaket... işte benden sonhaberler hepimize allahım melek gibi bebişler versin inşallah
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ne güzel, senin geri sayım bitmiş. benim daha 7 gün var...........göğüsler bende de bomba. kol altıma doğru acayip ağrıyor..

arkadaşlarrr bugün ayın 2 si oldu ve benim bat yarın allahım bana hayırlı haberler verir inşallah yarın kızlar ne olur dua edin bana hamile olmayı çok istiyorum test yapmadım yapamadım ve yapmayacağımda çok pis idda ettim yapmicam kızlar adet gelirse gelir gelmazsede geciksin bi kaç gün öyle yapacağım bugün mideme iğne batması gibi bir sancı acı arası birşey geldi kasıklarımdan aşşağıya doğru vurdu çok felaket bir ağrıydı eğer bebiş varsa inş. bi sorun yoktur diğer ihtimali düşünmek istemiyorum hendimi hamişliğe hazırlamak istiyorum kızlar . ve göğüslerim artık bir balon gibi felaket... işte benden sonhaberler hepimize allahım melek gibi bebişler versin inşallah

batlarımız pazartesi dimi kuzum..
yarın mı?:26:
bende yapmıyorum test mest bu ay :19:

inşallahhh:49::49::49::49::49::49:hepimiz böyle olalım...
:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:

canım senin için meg için kendim için ve tüm bekleyenler için bol bol dua edicem. birde bakmışız hepimiz karnımızda kuzularımızı taşıyoruz. :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

kızlar günaydın..topikte önceden sayfaları zor takip ediyordum artık hiç ilerlemiyor...

kızlar ben çarşamba günü test yapıp tek çizgiyi yemiştim hatırlarsınız...

adet döngülerimi takvime işaretliyorum da 29-33-29-33-29 olmuş hep geçen aylarda bu ay da geç yumurtladım demek ki 33 günde gelecek kırmızılar yani batım geçmedi henüz..

e böyle olunca da testi erken yapmış sayılırım değil mi birden umutlandım daaaa:44::44:

batlarımız pazartesi dimi kuzum..
yarın mı?:26:
bende yapmıyorum test mest bu ay :19:

inşallahhh:49::49::49::49::49::49:hepimiz böyle olalım...
:nazar::emir_bebek:
yapmayın kızlar erken test bakın ben yaptım tek çizgiyi yedim çokkkkkk üzüldüm ama hala adetim gelmediği için umudum da bitmiyorum adet başlasa yine çokkkkk çokkk üzülücem...yani insan iki kez üzülüyooo...

inşallah gelmesin kırmızılarınn meggggggg..:49::49::49:
inşallah canım dualarım sizinleee inşallah bebişleriniz göbüşlerinizdedir...:49::49:

canım senin için meg için kendim için ve tüm bekleyenler için bol bol dua edicem. birde bakmışız hepimiz karnımızda kuzularımızı taşıyoruz. :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

AMİN..

meg
evet meg pazartesi benim bat sonunda geldi 10 günden beri geriye sayıyorum hiç gelmeyecek gibiydi.... testi salı falan gibi yapayım diyorum tabi eğer pazartesi dayanabilirsem

göçmen kuşlar
canım ya çok sağol duaların için ben çok heyecan yapmaya başladım da eşime belli etmemeye çalşyorum

balarısı
seninde geçer en kısa zamanda inşallah

dualarınız için sağoln kızlar bende sizlere ediyorum

Son düzenleme:
Kizlaaarrrrrr lütfen test yapmayın sabredinnnn günler geçiyor o kadar içten yaziyorumki hepinizin gönlüne göre olur inşallah bat im Cumartesi sabirrrrrrrrrrr

offfffffffffff kimse bana cevap yazmıyorrr neyse..ben en son çarşambaya kadar bekleyeceğim gelmezse test

yapacağım bugün 32.günüm inşallah bugün de gelmez...:47::47:

Kizlaaarrrrrr lütfen test yapmayın sabredinnnn günler geçiyor o kadar içten yaziyorumki hepinizin gönlüne göre olur inşallah bat im Cumartesi sabirrrrrrrrrrr

haklısın canımm erken test yok artık:20::20: bende yapmayacağım adet günüm geçene kadar bir daha..senin bata da az kalmış inşallah hamilesindir..:49::49:

günaydın kızlar bildiğiniz üzere relgli oldum dün :(((

sabah yataktan kalkamadım kasıklarım ve belim ağrıyo çok ve relglimde siyahımsı siyahımsı geliyor nedense sizce nedendir ?

Back
X