- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
anyway öncelikle tebrk ederim :)
meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle
ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
yuppii ben hamileyim sanırsamm
tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam
bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız
arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar
canım 6 ekim diyecektin sanırım az kalmışş..benim bugün kızlarrr gelen giden yok halaaaaaaaaaaaa ay gelmesinler ne olur..dularınıza ihtiyacım varrr..:26::26::26:
canım çok sewiniyorum sen gelmedi diye yazdıkçaaa inşşallah gelmesin hiç yhaaa bak heycanla bekliyorum akşama kadar gelmezse yap bi test dayanamıcam
çoook sewindimmm :) allahh bizede nasip eder inş en kısa zamanda :) kendine dikkat et dinlenmeye çalış olurmu
bu arada belirtilerimi paylaşayım kızlar ben hamilelik için çabalarken burdaki belirtiler çok işime yaramıştı
ovulasyondan sonra başlayan hafif hafif kasık ve bel ağrıları ta ki son ana kadar dewam etti ve artarak dewam ettii
adet günümden bir hafta önce göğüslerim de şişlikler karnımda gerginlik ben çok terlemedim ama bi anda ter basıp bir anda üşüme geliyordu
adet tarihine 3 4 gün kala midemede ağrılar kraplar gelmeye başladı
adet günüme 1 gün kalaya kadar olan belirtilerim sadece adet belirtilerime benziyordu ama bu tarihten sonra farklı olarak
genzimde değişik bir tat vardı koku gibi tat gibi değişik bir şey ve midem hafiften bulanmaya başladı ama az az tabii artı araba tutar ya bazen sizi böyle soğuk soğuk terleyip kusacak gibi olursunuz ama kusamazsınız öyle bir his vardı ve bende lekelenme oldu ve lekelenmemde yerleşmeymiş sanırım ve lekelenmeyle yerleşmeyide şöyle hissettim sanki kasık bölgemi içten böyle ince bir iğne ucuyla çiziyorlar gibi ince bir sızı ve batma ve
adet günümde idrarım mütiş bi şekilde koyuydu onu hiç bu kadar koyu görmemeiştim turuncuya yakın bir sarı....
arkadaşlar benim belirtilerim bunlar umarım isteyen herkes hamiş kalır
çok teşekkür ederim canım bu bekleyiş çok farklı çok heyecanlı gerçektende..:26:
ama negatifi görmekten çokkkkk korkuyorum o yüzden yarını da atlatabilirsem öyle test yapmayı düşünüyorum:26: :26:
evet ya 6 ekim düşün artık heyecanımı..
öncelikle ne güzle haberler verdin bize çok sevindim cnm darısı hepimize inş:) belirtilere gelince benim hiç belim agrımıyor adet olcak gibiyim kasıklarımda batma var okdr..midem bulanıyor ama ilaç kullanıyorum ona yorumladım.. sadece acaip yemek yiyesim var oda adedtten önce hep olurdu banabu arada belirtilerimi paylaşayım kızlar ben hamilelik için çabalarken burdaki belirtiler çok işime yaramıştı
ovulasyondan sonra başlayan hafif hafif kasık ve bel ağrıları ta ki son ana kadar dewam etti ve artarak dewam ettii
adet günümden bir hafta önce göğüslerim de şişlikler karnımda gerginlik ben çok terlemedim ama bi anda ter basıp bir anda üşüme geliyordu
adet tarihine 3 4 gün kala midemede ağrılar kraplar gelmeye başladı
adet günüme 1 gün kalaya kadar olan belirtilerim sadece adet belirtilerime benziyordu ama bu tarihten sonra farklı olarak
genzimde değişik bir tat vardı koku gibi tat gibi değişik bir şey ve midem hafiften bulanmaya başladı ama az az tabii artı araba tutar ya bazen sizi böyle soğuk soğuk terleyip kusacak gibi olursunuz ama kusamazsınız öyle bir his vardı ve bende lekelenme oldu ve lekelenmemde yerleşmeymiş sanırım ve lekelenmeyle yerleşmeyide şöyle hissettim sanki kasık bölgemi içten böyle ince bir iğne ucuyla çiziyorlar gibi ince bir sızı ve batma ve
adet günümde idrarım mütiş bi şekilde koyuydu onu hiç bu kadar koyu görmemeiştim turuncuya yakın bir sarı....
arkadaşlar benim belirtilerim bunlar umarım isteyen herkes hamiş kalır
anyway öncelikle tebrk ederim :)
meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle
ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
yuppii ben hamileyim sanırsamm
tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam
bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız
arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar
öncelikle ne güzle haberler verdin bize çok sevindim cnm darısı hepimize inş:) belirtilere gelince benim hiç belim agrımıyor adet olcak gibiyim kasıklarımda batma var okdr..midem bulanıyor ama ilaç kullanıyorum ona yorumladım.. sadece acaip yemek yiyesim var oda adedtten önce hep olurdu banaanlıycagınız niyeyse şuanda umutsuzluga kapıldım
bizlerde hamile kalacağız kızlar buna inancım çokkkkkkkk fazla..bu ay olmazsa öteki ay öteki ay öteki öteki..moralimizi yüksek tutalım..
benimde ara ara bel ağrım gelio geldi kırmızılar diyorum bişey yok..bekliyorum..bu ay beni rahat bırakır inşallah
ewt canım sabırla beklicez meleklerin geliceği günüben inanıyorum bu ay gelmicekler sana onun yerine bebiş gelicekk inşşş
konuyu actın canım hamıle kaldın.. ne yapsak bizde mı konu açsak yahuu böyleee :) Çook Çook tebrık ederım canım :)Allahım nazarllardan korusun ıkınızı de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?