ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

aminn canım yha Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bendede iltahaplanma var ondan çok korkuyorum bu ayda olmadıysa iltahaptan olmuyo dicem artık :(:2:

sakın bu korkuyu içinde barındırma benimde dediğim gibi aklıma geliyo ama diyorum yaradan vermek istedikten sonra ne engel olabilir ki , eğer nasibimde anne olmak varsa öyle ya da böyle Rabbim bana nasip eder ama yoksa korkmak neye yarar ki , insanoğluyuz işte zayıf bir tarafımız her ne kadar bunu bilsekte anne olma istediği öyle ağır basıyor ki korkuyoruz, özlemle istiyoruz Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin :70:

sakın bu korkuyu içinde barındırma benimde dediğim gibi aklıma geliyo ama diyorum yaradan vermek istedikten sonra ne engel olabilir ki , eğer nasibimde anne olmak varsa öyle ya da böyle Rabbim bana nasip eder ama yoksa korkmak neye yarar ki , insanoğluyuz işte zayıf bir tarafımız her ne kadar bunu bilsekte anne olma istediği öyle ağır basıyor ki korkuyoruz, özlemle istiyoruz Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin :70:

çok haklısın vallahi canım yhaaa anne olma isteği o heyecan gerçekten çok ağır basıyooo yhaaa :( Allahım en kısa zamanda nasip eder inş canım :70:

inşallah bu ay hiçbirimiz adet olmayız....ben yine dayanamadım bugün yani adetime 3 gün kala test yaptım...sözde erken gebelik esti...şansa bak bozuk çıktıi :):):):)

şansına bak yhaa tühhh :( kötü olmuşşşş veee inşşş hiç birimiz kırmızılarla karşılaşmayıssss bu ay

canım sen hiç merak etme pozitifi gördüysen bebişin seni kolay kolay bırakmaz İnşallah. eğer şu ana kadar sökülmediysen merak etme artık gelmez.gelsede belki bir iki gün daha o şekilde gelir sonra kesilir.üstüne görmüşsün bence. yerleşme kanaması değildir çünkü mantıken düşünüyorumda yerleşme kanaması olsa pozitif çıkması için biraz erken gibi. bazı kadınlar üstüne görebiliyorlar. bence şimdi sen bol bol ıstırahat et ve keseyi, kalp atışını görmek için odaklan. İnşallah bebeğin seninle ve karnında biran önce büyüyüp annesine kavuşmayı istiyordur. Allah sana kolay hamilelik ve hayırlı doğum versin. :6: :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

:59:canım benim ya çok teşekkür ederim çok güzel konuşmuşsun çok duygulandım ya bilmem belki üstüne görmüşümdür bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah canım ya iyi dileklerin için tekrar tekrar teşekkürler inş. sende güzel haberi vereceksi,n bize allah hepimizze anne olmayı nasip eder inşallah

gözde;
canım ya sende enkısa zamanda bir test yapmalısın bence ben hiç beklemeden günümde test yaptırdım çok korktum ama korktğm gibi olmadı pozitifdi biraz korkıularım var şimdi lekelenmelimden dolayı ama şimdi bugün onlarda olmadı yani diyeceğim üzerine git yap testini

wwwprenseswww;
aaaaa çok sewindim canım hayırlı olsun sen kaç haftalıksın şimdi değerin maşallah çok güzel ben 3+5haftalıkken 60.73 biraz düşük gibi ama yeni oldğu için olabilirmiş ikiye katlayarak ararmış :) söyledğin yerede üye olacağım ilk defa duyuyorum çok güzel bir şeymiş

medmus;
güzel haberlerini bizimle paylaşırsın umarım iyi haberlerle gel inşallah

mrspink;
canım benim adetlerim fazla ağrılı olmazdı sadece kan gelmeden bi saaat önce bi batma olurdu sonra kan gelirdi ve hep kırmızı kırmızı olurdu benim bu sefer ise yumurtlama döneminden önce inceden bir sızı vardı kasıklarımda batıma 3 gün kala bu sancı arttı ne tür sancı oldğunu bi kaç sayfa önce detaylı anlattım canım ve batıma bir gün kala ise resmen kıvrandım aniden gelen sancılarla we iki gün ort. 3 4 kere kahvereng lekelenmem oldu bugün ise lekelenmem olmadı ama sancıyı hala çekiyorum

meg senden bir haber bekliyoruz nerelerdesinnn?

Son düzenleme:
wwwprenseswww;
aaaaa çok sewindim canım hayırlı olsun sen kaç haftalıksın şimdi değerin maşallah çok güzel ben 3+5haftalıkken 60.73 biraz düşük gibi ama yeni oldğu için olabilirmiş ikiye katlayarak ararmış :) söyledğin yerede üye olacağım ilk defa duyuyorum çok güzel bir şeymiş

Teşekkür ederim canım. benim 5 hafta 3 günlük. senin değerin de düşük sayılmaz daha yeni olduğu içindir bence. Benim değerim 6.haftaya giriş yaparken öyleydi. hakkımızda hayırlısı.
Üye ol çok güzel bilgiler de var sitede ayrıca

wwwprenseswww;

Teşekkür ederim canım. benim 5 hafta 3 günlük. senin değerin de düşük sayılmaz daha yeni olduğu içindir bence. Benim değerim 6.haftaya giriş yaparken öyleydi. hakkımızda hayırlısı.
Üye ol çok güzel bilgiler de var sitede ayrıca

üye oldum canım şimdi inceliyorum gerçekten güzel şeylr var :) peki paketi istemen mi gerkiyor ordan yoksa tüm üyeleremi yolluyorlar?
:49::103:

Son düzenleme:
:emir_bebek::emir_bebek:benim 10 gün var kasıklarmda ve belimde sancı var ama havaların soğumasıylada ilgili olabilr......bilemiyorum ama içimde çok güzel umutlar yeşeriyor.. ovuıasyondan sonra akıntım kesildi tek yaşadğm kasıklarda sancı:emir_bebek::emir_bebek:

son adet tarihim 9 eylüldü şuana kadar 2 test yaptın daha çok erken biliyorum ama kendime hakim olamıyorum :)) benimde kasık ağrılarım var en belirgin belirti daha önce hiç olazdı sağ kasığım özellikle gergin ve yanıyor gibi sizdede varmı ?? birde iştahım açıldı???

son adet tarihim 9 eylüldü şuana kadar 2 test yaptın daha çok erken biliyorum ama kendime hakim olamıyorum :)) benimde kasık ağrılarım var en belirgin belirti daha önce hiç olazdı sağ kasığım özellikle gergin ve yanıyor gibi sizdede varmı ?? birde iştahım açıldı???

canım benim o günüme çok varken yazdğım bir yazıymış o zaman neler düşünüyormuşum :) ban melis ceren ben günüme 7 8 gün kala erken testlerden yaptım ve negatifdi ama bekledim ve günümde test yaptım pozitif çıktı şu an günüm bir gün geçti ve 3+6 ya girdim yarın tam 4 haftalık hamiş olacağım allahım inşallah hepinize yaşatır canım bu duyguyu

:nazar::49::nazar:

üye oldum canım şimdi inceliyorum gerçekten güzel şeylr var :) peki paketi istemen mi gerkiyor ordan yoksa tüm üyeleremi yolluyorlar?
:49::103:

Site kendisi zaten üye olan tabi hamile olan herkese yolluyor. pek büyük şeyler değil küçük numuneler ama olsun hediye almak güzeldir dimi. Hamile misiniz, kaç aylık vs kısımlarını doldurduysan tamamdır.

Site kendisi zaten üye olan tabi hamile olan herkese yolluyor. pek büyük şeyler değil küçük numuneler ama olsun hediye almak güzeldir dimi. Hamile misiniz, kaç aylık vs kısımlarını doldurduysan tamamdır.

canım gebelikten önce sen folik asit kullanmışmıydın?
şimdi nasıl bir folik asit kullanıyorsun?

ben daha önce kullanmamıştım şimdi kullanmaya başladım yeni doktor follicplus verdi plus daha büyüğü sanırım içinde d vitamini ve kalsiyum takviyesi varmış tüm folic haplarında acaba bu calsium ve d vitamini varmı ?

bu arada benim lekelenmedim bu hapı kullanınca kesildi bugün hiç lekelenmem olmadı çok şükür
:21::21::21:

ben daha önce kullanmamıştım şimdi kullanmaya başladım yeni doktor follicplus verdi plus daha büyüğü sanırım içinde d vitamini ve kalsiyum takviyesi varmış tüm folic haplarında acaba bu calsium ve d vitamini varmı ?

bu arada benim lekelenmedim bu hapı kullanınca kesildi bugün hiç lekelenmem olmadı çok şükür

hepinde kalsiyom ve d vitamini yok
sadece folic plus da var
o nedenle en iyisi o
ben de 2 buçuk ay kadar kullandım baya iyi geldi bünyeme
ama iştah açıyor kilo yapıyor o yüzden
o nedenle bir süre bıraktım hapı

canım benim o günüme çok varken yazdğım bir yazıymış o zaman neler düşünüyormuşum :) ban melis ceren ben günüme 7 8 gün kala erken testlerden yaptım ve negatifdi ama bekledim ve günümde test yaptım pozitif çıktı şu an günüm bir gün geçti ve 3+6 ya girdim yarın tam 4 haftalık hamiş olacağım allahım inşallah hepinize yaşatır canım bu duyguyu

:nazar::49::nazar:

konuyu baştan sona okumaya calısıyorum ama gozlerım ağrıdı kaç gündür okumaktan :) sizi yeni buldum tam benli bu konu.. peki belirtiler neydi arkadaşım. bende akıntı kasıkta ağrı var 2 test yatım 1 negatif 2. de fazla damlattım sanırım dağıldı 2. çizgi :( yarın sabah bir daha yapıcam belirtilerinizi yazarsanız sevinirim :)

kızlar daha önce doktora gittiğimde hamile kalmayı düşündüğün zaman HBA VE HC GİBİ TESTLERİ TAPTIR DEDİ BU TESTLER HAKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

ferdat 85
bana doktor bu folicplus ı günde üç kere iç dedi bu çok değilmi ya ama iyi geldi mutlaka banda lekelenmem falan kesildi kilo yapıyorsa bi kaç ay sonra bırakayım tombiş anne olmayım :) zaten bünyem almaya çok müsaid :(

melis ceren
canım benim belirtilerimi 72. sayfada detaylı bulabilirsin bak bir eğer bulamazsan söyle ben sana tekrar o zaman yazayım olurmu :)

gözdecim bilmiyorum dediklerini......

:nazar::nazar::49::nazar::nazar:

Ben şubat ayından beri folik asit kullanıyordum:1::1: biraz fazla oldu sanki:9: ilkin doktor bana bende kansızlık ta olduğu için şimdi adını unuttum 3 ü bir arada takviyeli bi folik asit verdi kutuyu bitirdim bir daha aynısından almadım kendim folik plus alıp içmeye başladım ama haziran ayından beridir tam olarak içmedim çünkü sıkıldım içmekten düşünsenize şubattan beri folik asit içiyordum:9: Neyse şimdi doktor bana folbiol yazmış onu kullanıyprum ama doktorumu değişecem yenisi ne yazar bilemem

Back
X